27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tilbake på toppen!

12.12.2006

NOR 92 gjorde jobben i kveldens hjemmekamp i Solberghallen. Etter en litt treg start på kampen løsnet det mot slutten av 1. periode og i siste periode viste vi oss nok en gang denne sesongen som det sterkeste laget.

9-4 viste lystavla da sluttsignalet gikk og NOR 92 var tilbake i toppen av 1. divisjon Østlandet. Tross seier over Ajer var det en småsint NOR-trener Mikael Sjøqvist vi pratet med etter kampen. Spesielt misfornøyd var han med back spillet i kveldens kamp. Alt for ofte ble det gjort store feil og alt for sjelden fikk våre backer ballen opp i angrep på en fornuftig måte. En av de få som har grunn til å være fornøyd med kampen var Steffen Løvlund (t.v.) som ble kåret til NOR 92's beste spiller og Chris Jaksland (t.h.) som også gjorde jobben.

Ajer kom best i gang i kveldens oppgjør. Etter drøye halvspilt 1. periode tok Hamar laget ledelsen. NOR 92 hadde mye ball og kom også til noen farlige avslutninger i starten på kampen. Minst ved to anledninger smalt ballen i stanga bak en meget god Ajer målvakt. Først når det gjensto 4.15 av perioden skulle det løsne for Tigers. Steffen Løvlund var sistemann på 1-1 scoringer. Så etter 18.40 fikk vi en av kampens beholdninger da Andreas Arvidsson dro av et par Ajer spillere før han vakkert plasserte ballen oppe i det høyre krysset, 2-1 til Tigers. 16 sekunder før pausesignalet var det nok en gang Steffen Løvlund som var frempå og ga hjemmelaget en fortjent 3-1 ledelse til første pause.

2. periode burde vi forbigå i stillhet. NOR-gutta var tilskuere eller gjorde store feil når de lot Ajer komme tilbake i kampen. Først 3-2, så 3-3, før Thomas Lindgren fikk roet nervene hos hjemmepublikum med kanon i krysset fra skrått hold. Men nok en gang fikk Ajer komme tilbake og etter drøye halvspilt kamp sto det 4-4. Men kun sekunder etter utligningen tok Per Blomqvist ansvar og ga NOR 92 ledelsen med en vakker scoring.

Vi antar at Sjøkan hadde mye å sette fingeren på i pausen. I siste periode løsnet det i hvertfall litt for hjemmelaget. Etter at Steffen Løvlund økte til 6-4 og Andreas Arvidsson til 7-4 etter drøye fire minutter av siste perioden, virket det som lufta gikk ut av Ajer. De siste spikerene i Ajer kista kom etter 53.00 da Andreas Arvidsson satte sin tredje for dagen og etter 53.10 da Manne Strandberg laget sin første scoring på hjemmebane denne sesongen.

Oppsummert var nok dette en ikke alt for bra kamp av Tigers, men tross alt ble to viktige poeng igjen i Solberghallen. Nå er det kvalitetstrening som gjelder i perioden frem mot jul og i dagene etter nyttår, før det er klart for ny hjemmekamp i Solberghallen når Lørenskog kommer på besøk søndag 7. januar. Om Tigers får feire jul på toppen av tabellen får vi svar på kommende helg da resten av serierunden spilles.