27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Godkjent tross åtte baklengs

05.11.2006

NOR 92 møtte bunnlaget Vålerenga i et oppgjør mellom topp og bunn i 1. divisjon. Det endte med hjemmeseier 17-8 og ja, vi snakker fortsatt om innebandy og ikke håndball! Etter en bra 1. periode hvor NOR 92 kunne gå i garderroben med en solid 7-1 ledelse, skjer det som ofte skjer når et lag leder så mye, de sovner. Det som var spill mot et mål, ser nå mer ut som en håndball kamp med null fokus på forsvarsspill hos begge lag. Faktisk så tok NOR-trener Mikael Sjøqvist "time out" midtveis i andre periode for å riste liv i sine spillere.

I siste periode fortsetter målorgien. At man slipper inn 8 mål mot seriens bunnlag på hjemmebane er ikke spesielt imponerende. Spesielt ikke når Vålerenga kun greier å mønstre åtte utespillere til denne kampen. At vi scorer 17 mål er derimot godkjent og vi tror ikke det rufsete forsvarsspillet fortsetter i den viktige bortekampen mot Målløs som nå venter. Med to nye poeng i kveld troner vi fortsatt på toppen av 1. divisjon og halsende bak er våre største rivaler Drammen Devils, som i ettermiddag nedsablet Hasle/Løren med 11-4. Gøy at Buskerud dominerer årets 1. divisjon så langt!

Hyggelig var det også for Tom-Erik Kolek (bildet) og få debutere for Tigers i en seriekamp. Kolek som har gått glipp av sesongens første syv kamper, fikk i ettermiddag endelig sin etterlengtede debut. I neste kamp mot Målløs er det også store muligheter for at målmaskinen Manne Strandberg endelig får sitt comeback for NOR 92. Manne som har slitt med en kneskade helt siden Exel Tiger Cup, er igjen i trening og muligens får han testet formen i en 2-lags kamp kommende fredag, før oppgjøret mot Målløs mandag om en drøy uke.