27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sterk borteseier!

13.11.2006

NOR 92 har i kveld vunnet den meget viktige bortekampen mot Målløs med 6-5 (2-1, 3-2, 1-2). På papiret stilte NOR 92 med et svekket mannskap sett i forhold til hvilke spillere som har startet kamper så langt denne sesongen. Derfor viser seieren mot Målløs at kampen om plassene vil tilspisse seg ytterligere når vi nærmer oss halvspilt serie.

Manne Strandberg var endelig forventet spilleklar til den meget viktige bortekampen mot Målløs, men Manne kom ikke en gang til hallen på grunn av en kraftig forkjølelse. Dermed ble han kun en programhelt i det annonserte comebacket for NOR 92. Per Blomqvist, Andreas Arvidsson og Robert Fox ble også satt på benken da de prioriterte Sverige-besøk fremfor trening i forrige uke. Bedre ble ikke situasjonen da Alexander Jaksland (bildet) i 2. periode måtte forlate hallen til fordel for legevakta med en ødelagt ankel.

NOR 92 kom best i gang i Romsåshallen da unggutten Simen Fjerdingstad viste seg tilliten verdig og ga Tigers ledelsen 1-0 etter ca. 3 minutters spill. Målløs kom imidlertid tilbake og utlignet til 1-1, før kveldens uheldigste, Alexander Jaksland ga NOR 92 ledelsen 2-1, som også holdt seg til den første pausen.

I andre periode fikk NOR 92 en drømmestart da Tobias Nilsson først økte ledelsen til 3-1, før Steffen Løvlund la på til 4-1. Etter at Alexander Jaksland måtte forlate banen fikk Målløs kontakt med 2-4 og 3-4, men NOR 92 fikk en meget viktig scoring da Thomas Lindgren økte Tigers ledelsen til 5-3 før lagene gikk i garderroben til den andre pausen.

I tredje periode økte NOR 92 ledelsen til 6-3 når Steffen Løvlund lagde sitt andre mål for kvelden. Målløs kom nok en gang sterkt tilbake, men selv om Oslo laget reduserte først til 4-6 og deretter til 5-6, holdt det denne gangen helt inn for NOR 92 som dermed fortsatt troner øverst på tabellen!

PS! NOR 92 fikk en elendig oppkjøring til kampen da de bli sittende i kø gjennom et Oslo i trafikk kaos. Ikke bare bortelaget slet med å ta seg frem til hallen i trafikk kaoset, også dommerne satt i samme kø, noe som førte til at kampen ble ca. en halvtime forsinket.

PS! Alexander Jaksland har gipset ankelen etter at et lite ben i foten var brukket og er dermed ute av spill i 6-8 uker. Synd for Alex og NOR 92 nå som han virkelig hadde fått opp damepen i jakten på poeng.