27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Trøbbel på parketten i Rådehallen

26.11.2006

NOR 92 reiste til dagens kamp i Østfold med målsetning om to nye poeng og fortsatt tabell ledelse. Råde hadde foran dagens kamp kun 2 fattige poeng, men NOR-gutta hadde kanskje fjorårets kamp, som endte med håndball resultatene 10-13, i bakhodet da de entret parketten i Rådehallen. Uansett fikk Tigers større problemer enn de satte pris på.

NOR 92 fikk problemer på parketten i Rådehallen i ettermiddag. Råde ledet med 3-2 etter 1. periode og satte press på Tigers. NOR 92 hadde mange avslutninger, men dessverre så satt ikke skuddene der de skulle, i tillegg hadde Råde for dagen en målvakt som sto fantasisk bra! Råde fikk med seg to straffer som de utnyttet på best mulig måte og scoret på begge to.

I 2. periode fikk NOR 92 en drømmestart med utligning til 3-3 etter ca. 1 minutt av perioden. Råde tok deretter ledelsen 4-3, før Tigers slo tilbake og utliknet til 4-4 før perioden var slutt.

I siste periode tok Råde ledelsen nok en gang, før NOR 92 avsluttet sterkt med først utligningen til 5-5 før seiersmålet 5-6 kom med ca. 3 minutter igjen på kampuret. Etter dette ble det ikke for spennende da Råde måtte avslutte kampen med to spillere i utvisningsboksen.

To meget viktige poeng ble med hjem til Nedre Eiker og dermed ligger Tigers på plassen bak serieleder Bærums Verk med samme poengsum, men med dårligere målforskjell.

Hyggelig var det også at Manne Strandberg (bildet) endelig fikk sin comeback match for NOR 92 i den tiende serierunden.

Les "Sjøkan's referat fra kampen under kampfakta.