27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Fortsatt ubeseiret, uten å imponere

19.10.2006

NOR 92 er fortsatt ubeseiret etter at de torsdag kveld slo Holmlia med 5-3 (1-1, 1-2, 1-2) i Holmliahallen. Etter rapportene gjorde Tigers ingen stor kamp, men skal ha pluss for moralen i laget. Gutta står på og jobber tross for at det "kladder" i perioder og nekter å tape. Dermed tok NOR 92 tilbake tabell ledelsen i 1. divisjon og på søndag blir det toppkamp mot Hasle/Løren i Solberghallen.

Etter en første periode hvor Holmlia var det beste laget, var stillingen 1-1. NOR 92 kom bedre med utover i den andre perioden og rundspilte til tider Holmlia. Allikevel greide ikke Tigrene fra Nedre Eiker og riste av seg Løvene fra Oslo Øst. Perioden endte med 1-2 og fortsatt spenning. Neglebitende NOR-fans fikk allikevel en hyggelig hjemtur etter at også siste periode også endte 1-2 og dermed 5-3 seier til Tigers.

Seiersmålet kom i tomt Holmlia bur etter at hjemmelaget hadde satset alt på å utligne NOR's ledelse og tatt ut sin målvakt. Steffen Løvlund (bildet) scoret to av NOR 92' mål.