27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier til damene over gjøvik

22.10.2006

Det var klart for en ny hjemmekamp. Motstander denne gangen var Gjøvik. Vi møtte Gjøvik i ETC, og vant komfortabelt 8-2 den gangen. Gjøvik har siden den gang fått med seg noen flere spillere og dette var en kamp vi måtte kjempe for å vinne.

Vi starter første periode veldig bra. Legger press på Gjøvik og prøver å styre kampen dit vi vil ha den. Godfølelsen fra de to første periodene i forrige kamp så ut til å være på plass, og det var bare å kjøre på. Gjøvik er tøffe i kroppen, men holder på med noe ufint spill og får en utvisning, for holding, allerede etter 4.23 ut i kampen. Vi blir presset høyt i overtallspillet og dette fører til at vi aldri får satt overtallspillet ordentlig. Men vi kommer til mange sjanser allikevel. Vi fortsetter å presse på og etter nesten åtte minutter får vi endelig hull på byllen. Hanne (bildet) setter ballen i mål og vi leder 1-0. Allerede 4 minutter senere er vi på gang igjen og denne gang er det Marte som scorer. Det står 2-0. Litt over 4 minutter før perioden er over så scorer Gjøvik. Perioden ebber ut og vi leder 2-1 etter første periode.

I garderoben har Kjetil mye bra å fortelle oss. Vi prøver å nullstille oss og starte på nytt i hodene våre. Dette ser ut til å fungere. Etter 5 minutter ut i andre periode setter vi inn dagens tredje mål. Nok en gang er det Hanne som scorer. Spillet bølger litt frem og tilbake og både vi og Gjøvik kan være glad for at dommerene ikke dømte mer på slag eller dytt i ryggen. Det var til tider meget hardt spill ute på banen og mye slag. Nesten 12 minutter ut i perioden setter Gjøvik inn sitt andre mål for dagen. Det står nå 3-2. Vi fortsetter å pøse på og kommer til mange muligheter. Hadde vi scoret på de mulighetene vi har i denne og første periode hadde vi ledet med tosifret nå, men det skal visst mye til i dag for å få ballen i mål. Da det er igjen under 1 minutt av perioden pådrar Gjøvik seg dagens andre utvisning. Denne gangen for obstruksjon. Det var vel dagens klareste utvisning. Perioden går mot slutten og den ender med 1-1 og vi leder kampen 3-2.

Før tredje periode får vi instukser av Kjetil om hva vi skal gjøre for å holde på det her. Gjøvik legger nå mye høyere press på oss, men vi spiller til tider glitrende defensivt og Gjøvik slipper ikke til. Vi har også noe flaks da halve siste periode har gått. Det er vel Marte og Hanne som er på raid fremover og et skudd treffer foten til en Gjøvikspiller som sparker ballen i eget mål, og dermed leder vi 4-2. Perioden vinner vi 1-0 og vi vinner kampen 4-2 til slutt.