27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens første tap

27.10.2006

NOR 92 var ubeseiret etter seks serierunder, i den sjuende kampen kom sesongens første tap. NOR 92 ledet flere ganger bortekampen mot Grei, men hjemmelaget var sterkest mot slutten og scoret to ganger i kampens siste fire minutter og vant dermed kampen med 5-4. Grei's seiersmål kom med fattige 1.11 igjen å spille.

Etter en glimrende sesongåpning kom NOR 92 til kort mot Grei i kveldens 1. divisjons oppgjør. Lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen kampen igjennom. Grei tok ledelsen 1-0, men dagens jubilant Thomas Lindgren utlignet til 1-1, før Grei kunne ta ledelsen 2-1, som også var resultatet etter den 1. perioden.

Etter kun 47 sekunder av 2. perioden utlignet NOR 92 til 2-2, før Tigers tok ledelsen for første gang i kampen etter 2.50 av 2. perioden. Grei kom tilbake kun 48 sekunder og utlignet til 3-3 som sto seg ut perioden.

I siste periode var det Tigers som kom best i gang da Tobias Nilsson ga bortelaget ledelsen 4-3 etter ca. 2 minutter av perioden. Dessverre for Tigers fikk Grei uttelling på slutten av kampen. 4-4 etter 16.25 og 5-4 etter 18.49. NOR 92 har denne sesongen vist seg som et sterkt lag mot slutten av kampene, men denne gangen fikk de smake egen medisin!

Alexander Jaksland og Robert Fox scoret de øvrige målene for Tigers.

Tross kveldens tap, leder NOR 92 fortsatt 1. divisjon på samme poengsum, men med bedre målforskjell enn Bærums Verk. I neste kamp venter bunnlaget Vålerenga på hjemmebane. En kamp som vil vise om NOR-gutta virkelig ønsker å beholde serieledelsen også i fortsettelsen.