27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort i thrillerkamp!

12.10.2006

Lokalderbyet mellom NOR 92 og Drammen endte med 3-3 og poengdeling etter at NOR 92 var best i starten på kampen og Drammen i siste halvdel. 182 tilskuere hadde møtt frem i Solberghallen for å se Buskeruds beste lag i aksjon.

NOR 92 kom best i gang i kveldens kamp. Etter å ha presset friskt på starten av kampen løsnet det etter 6.43 da Thomas Lindgren (bildet) scoret sitt første av to mål. Stillingen til første pause var 1-0 til Tigers.

NOR 92 fortsatte positivt i 2. periode og økte ledelsen til 2-0 etter 3.40 av perioden etter nok en scoring av "Linko" Lindgren. Et skikkelig "Linko power goal" hvor han tråkker inn i slottet og knaller ballen opp i nettaket. Etter dette falt NOR tillbake i spillet. "Vi begynnte å spille litt for vanskelig og vi stresset oss opp", uttalte NOR-trener Mikael Sjøqvist etter kampen.

Drammen utnyttet dette og etter 4.20 av 2. perioden gjorde Patrik Strømsten 1-2 og samme mann gjorde 2-2 to minutter senere. Tigers kom imidlertid sterkt tilbake og etter halvspilt kamp gjorde Steffen Løvlund 3-2 etter et fint fremspill fra Thomas Lindgren. Dette resultatet holdt seg ut den 2. perioden.

I siste periode trodde mange at NOR 92 skulle ta over, men det var det motsatt som skjedde. Drammen tok tak i kampen og plutselig så det ut som vertene var nervøse og tatt av stundens alvor. Drammen dominerte kraftig og det var bare takk være Anders Fanulsen i hjemmemålet at 3-2 holdt seg ut perioden.

Til slutt fikk Drammen sin utligning. Med kun drøyt fire minutter igjen gjorde Calle Wallander 3-3.

Drammen fortsatte å trykke på, men den farligaste målsjansen på slutten fikk NOR 92 da Chris Jaksland, i undertall, kom fri med keeperen til Drammen, men Chris fikk ikke riktig til avsluttningen.

I stedet endte kampen med 3-3 og det skal faktisk NOR 92 være mest fornøyd med. Verdt å ta med var også dommernes innsats. Kim Jørstad og Jan Magnar Ingebrigtsli gjorde en glimrende innsats! Det er gøy å spille og se innebandy med slike dommere som kampledere!