27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i premieren!

27.09.2006

NOR 92 vant den viktige hjemmepremieren mot Bærums Verk. Et små nervøst Tigers lag kom aldri skikkelig i gang i 1. periode og de drøye 60 tilskuerne måtte vente helt til det kun gjensto 1:55 før målmaskinen Thomas Lindgren ordnet 1-0 til NOR 92.

Dette sto seg også ut perioden. 2. periode startet på verst mulig måte for Tigers. Etter kun 16 sekunder av 2. periode fikk Tobias Nilsson sin første av kveldens tre utvisninger. NOR 92 red av stormen og etter 25:13 kunne Andreas Arvidsson (bildet) notere seg for sitt første offisielle mål for Tigers da han økte NOR 92's ledelse til 2-0. Etter dette gikk det meste i stå for hjemmelaget. Bærums Verk snudde kampen i løpet av drøye 1 1/2 minutt og ledet dermed 3-2 da vi var halvspilt. NOR 92 kom sterkt tilbake i siste halvdel av perioden og først utlignet Andreas Arvidsson til 3-3, før Robert Fox igjen førte NOR 92 i ledelsen med sitt 4-3 mål. Geir Luytkis ordnet 4-4 for Bærums Verk, noe som sto seg ut perioden.

I siste periode fikk NOR 92 igjen for all svetten som har blitt lagt ned i grunntrening denne sesongen. Bærums Verk var klart med på notene, men NOR 92 holdt hode kaldest og hadde mest krefter mot slutten. Thomas Lindgren og Robert Fox scoret periodens eneste mål og dermed har NOR 92 tatt sin første seier for sesongen.

Alt i alt var det en rotete åpningskamp med lite spill og mye kjemping og duellering. Vi tar med oss verdifulle to poeng og ser frem i mot en tøff bortekamp mot Ajer på lørdag!