2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tap i første seriekamp

29.09.2006

Første kamp for sesongen sto for tur – lokalderby. Før starten på sesongen har vi mistet noen spillere, men også fått noen nye. Kjetil Hedenstad har tatt på seg oppgaven å være trener for damelaget denne sesongen. Han spiller selv på herrelaget og vi håper han har mye godt å tilføre laget, noe han allerede har vist på treningene han legger opp.

Dette var en kamp som vi kunne bruke vår fordel med at vi spiller mye ball mellom oss, men kampen fikk en ganske annen karakter. Vi ble presset bakover av en offensiv motstander. Å finne gode løsninger var ikke alltid like enkelt. Men vi kommer oss fremover bit for bit og får mange fine avslutninger på mål. Motsatt vei klarer Lier Cats å få til noen sjanser, men Elin holder buret rent. Første periode ble preget av mange forsøk på å gå opp i ledelsen, men verken vi eller Lier klarte å få ballen i mål i første periode.

Andre periode starter litt på samme måten som første. Men etter hvert gjør Lier det de er gode på, de løper, løper og løper og klarer å få oss ut av stilling flere ganger. Dette gjør at de klarer å sette inn 0-1 og 0-2 målene. Lier får en spiller utvist, men vi klarer ikke å få overtallspillet til å sitte helt. Dette fører til at vi ikke klarer å få inn noen mål i andre periode. I stedet for er det Lier som klarer å få inn et mål til før perioden er over og leder med tre mål etter andre periode.

Før tredje periode virket det som om folk hadde mistet litt av troen på at vi kunne ta tilbake det her om vi ville. Men vi gikk ut på banen, ble enige om at vi skulle spille og ha det moro der ute. Legge presset på Lier og få de til å gjøre feil bakover. Vi får mange muligheter på mål, mange sjanser, men ballen vil virkelig ikke inn. Vi får et straffeslag som dessverre går utenfor, men prøver allikevel videre. Men det vil seg virkelig ikke i dag, Lier setter nemlig inn sitt fjerde mål for dagen, og da virker det som om lufta går litt ut av oss for godt. Vi fortsetter å kjempe, og holde fokus på at det ikke skal flere mål inn bakover. Dette klarer vi. Kampen ender 0-4 og seier til Lier Cats.

Neste kamp er mot Akerselva 2, søndag 8. oktober kl. 18:00 i Kringsjåhallen. Vi får nullstille oss og trene bra fram til da og kjempe for poeng i den kampen.