20212223242526
27282930

Nesten - igjen...

04.12.2007

NOR 92 tapte tirsdagens hjemmekamp mot Sveiva med 7-8. Nok en gang gjorde NOR 92 en fantastisk opphenting hvor de hentet inn Sveiva's 7-3 ledelse og utlignet til 7-7 med drøye 6 minutter igjen. NOR 92 trykket Sveiva kraftig bakover på banen og mange håpet at opphentingen skulle innbringe to meget viktige poeng, men nok en gang ble det et surt ettmålstap.

NOR 92 og Alexander Jaksland (bildet) var svært nære et poeng i tirsdagens kamp mot Sveiva.

Hjemmelaget fikk en bra åpning på kampen og tok ledelsen 1-0 etter mål av Steffen Løvlund som vakkert ble fremspilt av Thomas Lindgren. Sveiva utlignet, men NOR 92 tok føringen etter halvspilt perioden med Simen Fjerdingstad. Deretter fulgte en periode av kampen som i ettertid kan sies å ha vært avgjørende. NOR 92 fikk knapt ballen ut av eget forsvar og bød Sveiva inn i kampen igjen. Sveiva takket for muligheten og gikk fra 1-2 til 4-2, som også ble pauseresultatet.

Andre periode begynte også dårlig. Sveiva økte ledelsen til 5-2 og 6-2, før Thomas Lindgren ga hjemmelaget nytt håp med sin 3-6 redusering. Men 7 minutter før periodepausen trodde de fleste at det hele var agjort da Sveiva nok en gang så alt for enkelt kunne øke til 7-3. Men så fulgte fem magiske minutter. Først tok guttespiller og debutant Mathias Knutsen saken i egne hender og knallet ballen i krysset, 4-7. Deretter var ringereven Thomas Lindgren frempå nok en gang og ga Tigers nytt håp med sitt 5-7 mål kun 34 sekunder før periodepausen. Det skal også nevnes at Alexander Jaksland måtte kaste inn håndkle i 2 periode med en skade som i verste fall kan sette han ut av spill resten av sesongen. Uheldigvis for Jaxx mister han dermed også neste helgs landslagssamling som han gjorde i fjor.

I tredje perioden gikk NOR 92 på banen med et mål for øyet, hente opp Sveiva's ledelse. De blå gikk ut i stort tempo og kjempet Sveiva tilbake på banen. Steffen Løvlund fikk lønn for strevet etter 47.58 da han satte inn 6-7, mens det kokte i Solberghallen da Henning Larsson på egen hånd dro av en Sveiva forsvarer og knallet ballen i vinkelen, 7-7! Der og da så NOR 92 ut som et vinner lag og Sveiva var rystet og slet med å komme ut av egen sone. Dessverre, nok en gang glipper det på en kontring mot slutten. Sveiva tok ledelsen med 8-7 da 3.58 gjensto av kampen, en ledelse NOR 92 aldri greide å utligne.

Tross et nytt tap var det mange positive ting å ta med seg videre. NOR 92 har spilt jevnt med de aller fleste lagene i årets sesong og går det som i fjor vil Tigers plukke poeng etter nyttår!

PS! Tapet mot Sveiva var sesongens fjerde ettmålstap for NOR 92!