Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Rapport fra krestslagssjefen

13.12.2007

Buskeruds guttekretslag gjorde en meget bra figur under ledelse av NOR 92's trener Caj Holm. Vi har i etterkant av turneringen mottatt en rapport fra "Kingen" hvor du kan lese mer om turneringen sett gjennom hans øyne.

Caj Holm (bildet) & Co hadde stor suksess med Buskeruds guttekretslag forrige helg. Under kan du lese hans rapport fra NM for kretslag.

Hej!

Her kommer et litet referat fra kretslags turneringen forrige helg.

Gruppespill

Buskerud-Akershus 1-4
Alt låg til rette for en fin start der vi hatt samling tidlig i solberghallen med frukost. Avrese i tid og på plass i god tid.. men alt gikk galt.. hvorfor? Ikke alltid lett å svare på men forventingerne var høye ikke minst fra oss utafor laget. Gutta hade å høye førventinger men når vi kom til spill så var det et meget passiv og nervøst lag som prøvde men ikke fikk til noe i det hele tatt. Akershus gjorde en bra kamp, de hade blivit utklasset kvelden innen med ofatbare 14-2, de var revansje sugne deluxe, hade en hetere vilje og fikk på så vis marginaler med hele veien. At de vinner denne fight er egentlig helt greit. Dette var verste tenkbare åpning før oss. ”Men en drage løfter i motvind”

Buskerud-Østfold 4-3
Så var det dags å møte det laget som hade slagit Akerhus med 14-2. Puh tenkte vi. Her mener jeg att støtte apparatet gjør alt riktig innfor kampen. Gutta får vare sammen mye alene i mellom tiden, vi førtydliger vår spille plan innfor kampen samt ber dem gi litt mer f… Og det gjorde de. Et helt annet lag kommer ut og tar kampen. Tross underlege med 2 mål så er vi med og sakte kommer målene og jeg øyner poeng delning. Når 3-3 kommer forventer jeg seier og når vi slår in 4-3 er østfold ett slaget lag. De raset som et korthus i denne kampen. Vi gjorde noen trekk som viste seg å vare veldig lurt. Men det beholder vi før oss sjøl  Nu var vi med igjen

Buskerud-Sør Trøndelag 6-3
Dagens siste kamp gikk mot Sør Trøndelag. Her var kun seier godt nok om vi skulle ha noe å spille før søndag morgen. Vi var nok litt slitne i både hode og bein etter utladningen mot Østfold før vi begynnte litt nølende men etter hvert spillte vi oss opp i nivå og var egentlig aldrig hotede. Vi gjorde det vi trengte og ikke mer… turneringen lever og vi er med…


Buskerud- Agder 10-2
Førutsettningen var 2 plussmål tilgodo på Akershus som hade Trøndelag i siste kamp vi Agder. Kampene gikk likt på baner ved siden av hverandre. Vi hade sef ”spion” som gav oss aktuell stilling i andre kamp. Vi begynnte noe nølende og lat faktisk Agder score først. Samtidlig hørte vi brølet fra andre siden.. Akershus scoringer. Vi begynnte så endelig få fart på ballen og scoringene kom, samtidlig så var det tyst fra andre siden og etter ca 15 min var det hele 5 + mål til os å gå på. Vi trudde det var klart ? Andre periode igang og vi ruller in et par baller til men Akershus enda flere, vi er tilbake på 2 + mål som innfor kampen…. Vi setter 10-2 i sluttet og det blir spiken. Rett etter kampslutt løper vi over til andre bane og ser Akershus score 11-2 og er et mål unna semi. Vi heiar og Sjøkan gjør domaren oppmerksam at akershus har 6 mann på banen og domern gjør sjøkan oppmerksam på Akershus har tatt ut keeper!!! Vanvittig morsom situasjon, der sjøkan blir rød i trynet likt rudolf med røde mulen. Trøndelag holder unna siste minut mot et desperat Akershus og VI er videre til semi!!!

Sluttspill

Buskerud-Innlandet 8-4 Semifinale
Innfor denne kampen følte jeg den gamle turnering/cup følelsen komme. Då ting ruller på.. Det preget oppladningen. Perfekt stemning, gutter som gledet seg og ett trener team som var tydelige på vad som skulle følges opp. Dette gikk egentlig helt smertefritt. Innlandet var hakket bedre en sør trøndelag men vi styrte dem vekk enkelt og satt våre oppspil og hele kampen var ”ryddig” noe vi snakket mye om innen. At bruke tid, vare nøye og holde oss til vår spille plan. Dette gjorde vi til 100 % Endelig!! Etter en noe rotete start var vi i final og spillet blev bedre og bedre..

Buskerud-Østfold 1-4 Finale
Var veldig usikker innfor finalen då det føltes litt som gutta var nøyde.. det var de IKKE. Sef kommer vi snabbt i underlege med 0-2 etter noe nølende fra Larsi ”but shit happens” In med Martin i en finale ”why not” gutta blev tente av dette og begynnte så sakte å få til spillet og sjanse etter sjanse kom. Dessverre hade Østfold en super keeper som virkelig gjorde livet surt før oss og ner vi sen får 0-3 i baken ur ingenting så trudde jeg luften gikk ur oss. Nej da. Gutta reiser seg og når vi endelig får 1-3 er vi virkelig i føringen. Vi kjør på bra i denne perioden men østfolds keeper er knallgod. Mønstret er det samme som fra gruppe spillet. Østfold havner bakpå og vi spiller egentlig en bedre kamp mot dem i finalen en i gruppe spillet. Derimot har vi ikke med oss marginene, noe vi hade i gruppe spillet. Når det återstår ca 8 min sp flater egentlig kampen ut lite og vi tapper trykket og jeg skjønner vi ikke orker hele veien. Vi gjør et førsøk på å ta ut keeper og trykke in en snabbt men vi nøler noe og østfold får enkelt leggen in 4-1 og guldet var klart. Stort grattis til Østfold. Som KLUBBLAG hade vi matchet norges beste innebandy fylke til døra…

Jeg tippet når vi åkte in lørdag morgen oss og østfold i finale og det blev det…. Jeg fikk mange svar om vad som er bra og jeg såg vad som må til av forbedringer. Dette laget leverte på ca 75 % og de siste prosenten skall vi jobbe med å få på plass etter hvert..

Stort takk går til Sjøkan og alle i støtte apparatet samt alle foreldre som følgt oss i helgen!!

Caj Holm

Kretslags sjef



  •