20212223242526
27282930

Rystet seriefavoritten

01.12.2007

Et på papiret svekket NOR 92 gjorde en meget sterk innsats i ettermiddagens kamp mot Greåker. NOR 92 stilte i denne kampen uten spillere som Manne Strandberg, Andreas Arvidsson, Gabriel Bystrøm og Tobias Hulterstrøm og de som fikk sjansen i deres fravær tok godt vare på den muligheten.

NOR 92 kaptein Tobias Nilsson (bildet) og hans lagkamerater i NOR 92 gjorde en meget respektabel innsats i oppgjøret mot Greåker i ettermiddag.

Greåker fikk en flying start på kampen og mange i blått og hvitt fryktet nok stygge sifre da det allerede etter 3.26 sto 2-0 til "bulldogene". Perioden endte programmessig med 4-2 til hjemmelaget etter at Simen Fjerdingstad og Alexander Jaksland scoret for Tigers.

I den andre perioden viste Tigers tenner og "Sjøkan" var meget fornøyd med den defensive spillet. Perioden var en av de bedre denne sesongen og etter to scoringer fra Steffen Løvlund endte perioden med 2-2.

Kunne NOR 92 lage en kjempeskrell i Tindlundhallen? Det så ikke slik ut da Greåker var det beste laget og gikk opp til en 8-4 ledelse. Nok en gang viser NOR 92 moral, laget jobber seg inn i kampen og det var meget nære på at et poeng ble med hjem til Nedre Eiker. Drøye minuttet før slutt var 8-7 til Greåker og NOR 92 hadde ambisjoner om å ta med seg et viktig bonuspoeng. Dessverre holdt det ikke denne gangen heller, Greåker scoret hele tre ganger i siste spilleminutt og vant 11-7.

Uansett skal gutta ta med seg det positive fra kampen til det viktige hjemmemøtet mot Sveiva førstkommende tirsdag i Solberghallen.