20212223242526
27282930

Knuste Fredrikstad

14.10.2007

Etter en begredelig 1. periode hvor Fredrikstad ledet så klart som 4-1, endret kampbildet seg totalt i de to siste periodene. NOR 92 startet kampen med personlige feil og ble straffet hardt for disse. NOR-trener Mikael Sjøqvist er desto mer fornøyd med hendelsene i de to siste periodene.

I 2. periode hentet NOR 92 opp Fredrikstads ledelse og tok også føringen i kampen før Fredrikstad utlignet til 5-5 som også var resultatet før den siste perioden.

Det som skjedde i de siste 20 minuttene av kampen var at NOR 92 fullstendig hektet av gutta fra Plankebyen og ydmyket Fredrikstad med hele 6-0 og kunne dermed fortjent ta hjem en solid 11-5 seier og to nye viktige bortepoeng.

Steffen Løvlund viste seg nok en gang som en viktig spiller og noterte seg for tre nettkjenninger og tillegg ble han kåret til NOR's beste spiller. Manne Strandberg (bildet) ser også ut til å komme i form og bidro også med tre mål.

Målscorere for NOR 92 var Steffen Løvlund 3, Manne Strandberg 3, Alexander Jaksland, Tobias Hulterstrøm, Thomas Lindgren, Andreas Arvidsson og Robert Fox et mål hver.