20212223242526
27282930

Tilbake på toppen

17.12.2008

NOR 92 spilte sin siste kamp for året når Korsvoll var motstander i Engebråtenhallen i går kveld. Med seier her ville Tigers være tilbake på tabellen toppen, i hvert fall for et døgn. Tigers innfridde og slo Korsvoll med solide 10-3 og er dermed i rute foran vårsesongen.

NOR 92 spilleren Steffen Løvlund (bildet) bidro sterkt med 5 mål da Tigers tok med seg begge poengene hjem fra Engebråtenhallen.

NOR 92 tok over serieledelsen, i hvert fall for et kort døgn, da Korsvoll ble slått med 10-3 i Oslo. Det ble en merkelig kamp, selv om NOR 92 vant soleklart sto det faktisk 3-3 på lystavle med snaue 18 minutter igjen av kampen. Men som trener Sjøkan uttalte etter kampen, "vi spillte vi med stor ro og jeg må si at jeg nesten aldrig varit så rolig på benken. Det bare kendes som at vi skulle vinna och efter några snabba mål av av Steffen og Larsson så gikk vi i från. Då orkade ikke Korsvoll mer og till slutt vann vi med ganska klara siffror.
Jeg syns faktiskt resultatet speglar kampen ok. Vi skapade mye chanser och i følge meg var det kun i målpotokollet det var javnt infør siste perioden
".

Dagens poengplukkere hos Tigers var Steffen Løvlund med sine 5 mål og Alexander Jaksland med like mange assist.

Siden Målløs gjorde jobben mot Vålerenga på Jordal på onsdag med sin seier 9-5 kan de dermed feire jul som serieledere. Men det er kun målforskjelen som skiller Målløs og NOR 92 foran en spennende vårsesong.