20212223242526
27282930

Seriefinale!

29.01.2008

Etter opprykket i fjorårssesongen trodde mange at vårt 2. lag, Dream Team, ville få en meget tøff sesong i 2007/2008. Så langt er de spådommene gjort til skamme. Dream Team leder suverent 4. divisjon avd. B med fem poeng på Grei som ligger på plassen bak. Førstkommende fredag møtes lagene i en meget viktig seriefinale.

Les hele saken »

NOR 92 skuffet

22.01.2008

NOR 92 tapte den uhyre viktige hjemmekampen mot Fredrikstad med 8-9. Dermed har lagene bak på tabellen fått en forsinket julepresang fra Tigers, som med seier kunne vinket farvel til de to lagene under streken.

Følg oppgjøret NOR 92 - Fredrikstad ''live''

22.01.2008

I kveld er det klart for en ny og meget viktig kamp for NOR 92. Kun seier er godt nok i hjemmekampen mot seriens bunnlag Fredrikstad. Om våre gutter innfrir og tar sin første to-poenger i 2008 eller om det hele ender med poengtap kan du følge med på "live" her på nor92.com

Toget går!

21.01.2008

Femten kamper har NOR 92 unnagjort i herrenes Eliteserie, sju kamper gjenstår før vi vet svaret om NOR 92 også er å finne i det fornemste selskap neste sesong og om vi også kan klare en sluttspillsplass, eller om vi må ta den tunge veien ned i 1. divisjon.

Viktig poeng i firepoengsoppgjøret

20.01.2008

Harstad og NOR 92 sto begge med 7 poeng foran lørdagens oppgjør i Harstadhallen. Med to poeng ville vinneren tatt et langt skritt mot fornyet kontrakt. Etter at Harstad ledet så klart som med 4-1 etter første periode og Tigers avsluttet knallsterkt, er et poeng gull verdt i kampen om fornyet kontrakt.

NOR til nord

17.01.2008

Lørdag morgen setter en gjeng revansjesugne spillere seg på flyet til Harstad for å møte et hjemmelag som sine gjester har kniven på strupen i forhold til den utsatte tabellposisjonen.

Målene uteble

17.01.2008

Vi dro til Tærudhallen for å spille mot Strømmen. Halvtime forsinket kom vi i gang med vår kamp. Litt spent på om vi ville forsette trenden fra kampen mot Asker.

Seier til damene

14.01.2008

2008 begynnte på best tenkbare måte før damlaget til Nor 92. Det blev seier hjemme mot Asker med 5-0 (1-0, 2-0, 2-0).

Burde hatt to poeng

13.01.2008

Det var Sagene som fikk den beste åpningen og tok ledelsen med 1-0, men det var NOR 92 som var det klart beste laget de første 20 minuttene. Steffen Løvlund utlignet til 1-1 etter halvspilt periode før Thomas Lindgren dunket inn tre scoringer før perioden var slutt, dermed sto det 4-1 til hjemmelaget etter de første tjue.

Poeng i sikte?

11.01.2008

NOR 92 har gjort unna Fjerdingby og Sarpsborg i sine to siste kamper og på søndag er det Sagene som venter i Solberghallen. Sist NOR 92 gikk av banen med poeng var hjemme mot Kverneland i Mjøndalshallen i begynnelsen av november. I de tre neste kampene venter Sagene, Harstad og Fredrikstad, er det nye poeng i vente?

Hang bra med lenge

05.01.2008

Ingen hadde trodd at NOR 92 skulle reise fra Skjeberghallen med poeng etter ettermiddagens oppgjør mot Eliteseriens topplag. Slik gikk det heller ikke, men NOR 92 hang godt med lenge.

Klart for årets første kamp

04.01.2008

NOR 92 ligger utsatt til på tabellen etter høstsesongen. Kun et poeng ned til Kverneland som er første lag under den magiske streken. Til helgen er det igjen full fart i Eliteserien etter Jule- og Nyttårsoppholdet. For NOR 92 starter det med bortekamp mot serielederen Sarpsborg.

Oppdatering fra Gothia Cup

03.01.2008

Alle våre lag var i aksjon på torsdag og gjennomgående viste guttene og jentene flott innsats. Dagen endte med 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap mot gode motstandere.