20212223242526
27282930

Nesten, men ikke godt nok!

01.12.2009

NOR 92 kopierte ikke seieren fra forrige uke mot Greåker når de i kveld møtte serietoer Fjerdingby i Solberghallen. Etter at NOR 92 fikk en marerittstart på kampen reiste de seg utover i 1. periode og lagene gikk til første pause med 2-2.

Simen Bendiksen (bildet) ble kåret som NOR 92's beste spiller da det ble tap mot Fjerdingby i kveldens oppgjør i Solberghallen

NOR 92 er ikke noe topplag ennå (dt.no)

Etter kun 7 sekunder! så var bortelaget i føringen med 1-0 og publikum hadde knapt funnet sine plasser før NOR 92 var på hæla. NOR-gutta reiste seg etter dette og utlignet til 1-1 etter 02.09 ved Alexander Jaksland. Etter 09.00 var hjemmelaget i føringen etter at Jesper Gøransson nok en gang scoret for NOR 92. Drøye minuttet senere var det bortelagets Glen Evensen som utlignet for Fjerdingby. Så etter 18.04 får NOR 92 en 2. min. utvisning, dette utnyttet Jørgen Jonsson som gir Fjerdingby ledelsen 3-2 med 49 sekunder igjen av perioden. Ugunstig for Tigers!  NOR 92 viste i 1. periode at de kan hamle opp med hvem som helst denne sesongen, men litt foruroligende var det at flere av Fjerdingby's mål i denne kampen var av den enkle sorten.

NOR 92 til kort mot Fjerdingby (dt.TV)

2. periode startet som den første, forferdelig for hjemmelaget! Allerede etter 03.17 av perioden gir Petter Alexandersen bortelaget 4-2 og når samme mann øker til 5-2 kun 18 sekunder senere trodde de fleste at kampen kjørt. Men NOR 92 viste moral og vilje da de ikke lot Fjerdingby punktere kampen fullstendig. Innsatsen ble belønnet med en ny scoring fra Alexander Jaksland etter 06.56 av perioden. Etter sjokkåpningen kom NOR 92 mer og mer inn i kampen igjen og de mange tilskuerne i Solberghallen øynet nytt håp da Tobias Nilsson smalt inn 4-5 drøye minuttet senere. Men dessverre for Tigers så fikk Fjerdingby nok en "enkel" scoring da Jørgen Jonsson uforstyrret fikk spasere fra rundvant og gjøre 6-4 til Fjerdingby 26 sekunder senere. NOR 92 høynet seg også i denne perioden i andre halvdel, men står med lua i handa i startminuttene.

Foran siste perioden var det fortsatt spenning i kampen. To måls ledelse er ikke mye i innebandy. Men som vanlig får NOR 92 også i siste perioden er mareritt åpning. Etter kun 33 sekunder får Fjerdingby straffe som Jørgen Jonsson setter bak NOR-keeper Christian Kolderup og dermed 7-4 og når Fjerdingby setter 8-4 etter 03.21 virker kampen helt kjørt for hjemmelaget. Men nok en gang våker gutta til etter å ha sovet i startminuttene av en periode og etter 09.37 av siste perioden skaper Jesper Gøransson litt spenning med sitt 5-8 mål. Når Jesper Gøransson gjør sitt tredje mål for kvelden etter 13.53 og Glen Evensen samtidig pådrar seg en unødvendig to minutter for munnbruk, da er det på nytt kamp i Solberghallen med mer enn 6 minutter igjen å spille! Men på tross av flere gode muligheter i powerplay så klarer ikke Tigers å komme nærmere. I stedet så er det Fjerdingby som etter 15.13 av perioden som øker til 9-6 ved Raymond Evensen. 11 sekunder senere dømmer dommerne en dobbeltutvisning som ikke gir noen av lagene muligheter for flere mål før Niclas Johansson setter spikeren i NOR-kista med 10-6 drøye to minutter før sluttsignalet.

NOR 92 gjør en ok kamp, men hadde gutta kommet opp på nivået de viste mot Greåker hadde det blitt nye poeng i Solberghallen i kveld. Honnør til Fjerdingby som spilte tolmodig, et solid forsvarsspill og en meget god keeper. Skal NOR 92 ta poeng mot et av Norges beste lag må samtlige spillere være 100% på høyden, det var de ikke i kveld.

Neste torsdag er det muligheter for å revansjere dette tapet da Sarpsborg kommer på besøk til Solberghallen.

PS! Kjetil Hedenstad ble før kampen hedret for 100 spilte kamper for NOR 92! nor92.com gratulerer lagspilleren og humørsprederen med utmerkelsen!

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her!