20212223242526
27282930

G15 i tetstriden etter halvspilt serie....

20.12.2010

G15-laget, under ledelse av Per Brandt, har hatt en bra start i Eliteserien denne sesongen med fire seire og kun ett tap (mot serieleder GIF) og skulle avslutte 2010 i Solberghallen mot Sveiva søndag formiddag. Spillerutvikler Morten Tonning ledet denne gangen laget i Brandts fravær. Sveiva har åpnet sesongen ujevnt og hjemmelaget favoritter.

NOR 92's G15 lag (bildet) har hatt en bra start på sesongen 2010/2011 under ledelse av sin nye trener Per Brandt.

Kampen åpnet med ett aggressivt NOR 92 lag som tidlig skjønte at det kunne være en effektiv strategi å presse bortelaget høyt. Resultater av presset ga oss flere gode muligheter og etterhvert også scoringer. I løpet av de første 15 minuttene var det så og si ett lag på banen og man kunne gå i periodepausen med 4-0 ledelse.

I den andre perioden skjedde det som lett skjer når ting har gått "for lett", vi viker oss ned i tempo og aggressivitet. Der ballen gikk på få touch i den første perioden begynte vi å transportere ball, i returløpene hvor vi var 100& lojale i den første perioden var vi nå mindre interessert..... Dette fungerer sjelden noe særlig bra i innebandy, og følgelig var det fortjent når Sveiva reduserte til 4-1 i midtperioden. På tampen klarer vi uansett å sette 5-1 scoringen og avstanden fra den første perioden var tatt tilbake.

Sveiva skal ha all mulig kred for måten de fightet gjennom samtlige 45 minutter på. De ga seg virkelig aldri og presset oss relativt høyt fra start i den andre perioden. Vi føler selv vi er noe uheldige når de reduserer til 5-2 tidlig, men spiller oss opp utover perioden og gjennomfører en godkjent siste periode som vi til slutt vinner 4-3 og dermed 9-4 totalt. En godkjent forestilling av G15-gutta totalt sett, og laget innehar med det andreplassen i eliteserien kun bak GIF som står med samme poengsum (10 poeng) men en vassere målforskjell.

Laget har gjennom hele sesongen hatt med mange yngre spillere som virkelig bidrar i trening- og kampsammenheng, gøy å se!!

Følgende spilte kampen mot Sveiva: Henrik Volden Farmen, Simen Volden Farmen, Tommy Christensen, Fabian Evensen, Jørgen Becher, Fredrik Bjurulf, Markus Norbom Larsen, Eirik Hagen, Magnus Sjøstrand, Tobias Strand, Jonas Grønlie, Fredrik Drag