20212223242526
27282930

Knepent bortetap for Greåker

17.12.2010

I fredagens bortekamp mot Greåker måtte NOR 92 se seg slått med 9-7, men på tross av et nytt tap var det mye positivt å ta med seg til vårsesongen. Gutta viste til tider at de var fullt på høyde med Bulldoggene, men det holdt ikke helt til viktige poeng denne gangen.

Mathias Knutsen (bildet) og de andre NOR-gutta kjempet bra mot Greåker. På tross av et nytt tap lovte denne kampen godt foran vårsesongen.

NOR 92 tapte fredag kveld oppgjøret i Tindlundhallen mot Greåker med 9-7 (2-1, 4-2, 3-4). Dermed ble det ingen reprise av fjorårssesongens borteseier mot Greåker.

110 tilskuerer i Tindlundhallen så at Mikael Sandin (2), Manne Strandberg, Simen Bendiksen, Mads Normann, Tobias Nilsson og Bjørn-Erik Torgersen scoret for Tigers. Skuddstatistikken viste også at det sjansemessig var en jevn kamp, 25-25.

NOR 92 fikk en drømmåpning da Simen Bendiksen allerede etter 56 sekunder tok ledelsen 1-0. Utover i perioden blir Tigers litt for forsiktige med ballen i eget lag, men spiller en solid kamp bakover. Greåker scorer to ganger i løpet av perioden og leder fortjent nok med 2-1 etter de første tjue minuttene.

I andre perioden er det Greåker som scorer først, men to mål fra NOR 92 sørger for balanse i regnskapet. Dessverre slipper bortelaget til med litt for enkle mål og scorer tre mål før perioden er over og kan gå til pause med 6-3.

Tredje periode starter med power play til Tigers og igjen er vi med i kampen da Michael Sandin reduserer til 4-6. Og når Bjørn Erik "Bønna" Torgersen banker inn 5-6 etter snaue 44 minutter av kampen øyner vi muligheter til poeng også denne gangen i Tindlundhallen. Men dessverre reiser Greåker seg med to raske mål og svarer på NOR 92's pangåpning av perioden. NOR 92 skal ha honnør for at de aldri gir seg, gutta kjemper hardt i samfulle 60 minutter selv om Greåker til slutt vinner 9-7 etter at Manne Strandberg i sitt comeback scorer kampens siste mål. I følge NOR 92 trener Michael Sjøqvist var kampen såpass oppløftende at han mener gutta skal ta med seg mye fra denne kampen når vårsesongen drar i gang 9. januar i Solberghallen med nøkkelkampen mot Sagene.

Kampfakta og Sjøkans kommentarer finner du her.