20212223242526
27282930

NOR 92 slo Gjelleråsen borte!

13.02.2010

Etter å ha ligget under med 0-2 etter første periode og ledet med 6-2 etter en fantastisk 2. periode, vant NOR 92 til slutt dagens uhyre viktige oppgjør mot GIF med knappest mulige margin etter at det røynet på i siste periode. Men Tigers holdt denne gangen unna for GIF i sluttsekundenene og vant med 6-5!

Simen Bendiksen (bildet) noterte seg for en scoring da NOR 92 slo Gjelleråsen i det meget viktige oppgjøret i Lihallen lørdag.

Etter at Tigers i ettermiddag slo Gjelleråsen i Lihallen ser det ut som avslutningen blir et skikkelig "rotterace". Med litt forskjell antall spilte kamper skiller det kun tre poeng opp til Sveiva på en bronseplass, mens det ned til Gjelleråsen som nå ligger under sluttspillstreken (9. plass) er kun to poeng.

NOR 92 vant firepoengsmatchen! (Assisten.no)

I følge rapportene fra Lihallen var det en litt nervøs åpning på kampen som av hjemmelaget ble betegnet som den viktigste så langt denne sesongen. Etter drøye fem minutter var det Gjelleråsen som straffe etter at en NOR-spiller hadde handset på en langball inn i Tigers feltet. Her feilet ikke hjemmelaget og tok ledelsen 1-0. Det var også hjemmelaget som økte ledelsen til 2-0 etter ca. 14 minutter og denne ledelsen sto seg også ut perioden. Ingen god åpning for Tigers selv om de vant skuddstatistikken 11-9.

I midtperioden skulle saker og ting raskt bli snudd helt på hodet! Etter kun 21 sekunder av perioden reduserer Jesper Gøransson til 1-2. Deretter skulle det ikke gå mer enn ca. 5 minutter av perioden før Tigers var i føringen med 4-2! En fantastisk snuoperasjon var igangsatt. Og NOR 92 ga seg ikke med dette, men økte til både 5-2 og 12 sekunder fra periodepausen til 6-2. En fantastisk midtperiode av NOR 92 hvor de også vant skuddstatistikken med 9-6!

Så det store spørsmålet, skulle GIF nok en gang innhente Tigers og vi husker så alt for godt hva som skjedde i Solberghallen da Gjelleråsen utlignet til 3-3 med fattige 1 sekund av kampen. Etter drøye to minutter reduserer Gjelleråsen til 3-6 og etter  47.36 igjen til 4-6. Så etter 49.34 var det nok mange av de tilreisende fra Geriljan som fikk et par nye grå hår, Gjelleråsen reduserer nok en gang og det står 5-6 på lystavla med over ti minutter igjen å spille. Skulle NOR 92 igjen svikte i sluttminuttene? I følge rapportene fra kampen hadde da Gjelleråsen hatt styringen på hendelsene sluttperioden. Men Tigers gutta viste virkelig moral i Lihallen denne lørdagen selv om det ble hektisk mot slutten da GIF tok ut keeperen og blant annet hadde et skudd i stanga. NOR 92 ridde av stormen og kunne fortjent ta med seg to ytterst viktige poeng hjem til Nedre Eiker. Skuddstatistikken totalt ble 32-26 i favør av GIF. Hjemmelagets jury kåret NOR 92's Alexander Jaksland til bortelagets beste spiller.

156 tilskuere i Lihallen så at Jesper Gøransson (2), Mathias Knutsen, Bjørn Erik Torgersen, Simens Bendiksen og Tobias Johansson scoret målene for Tigers.