20212223242526
27282930

Tap mot Haugerud

26.11.2010

På onsdag spilte vi bortekamp mot Haugerud. Kampen ble ikke helt som vi hadde håpet og vi tapte 8-4.

Les hele saken »

Thrillerkamp mot Sveiva

23.11.2010

Det ble en forrykende kamp i Solberghallen da NOR 92 og Sveiva barket i sammen i går kveld. NOR 92 fikk for en gangs skyld en kanonstart på kampen og ledet med 4-3 etter de første 20 minuttene av kampen. Andre periode ble ikke mindre spennende da Sveiva knappet inn forspranget. Etter 2. periode sto det 6-6 og kampen var helt åpen!

Siste nytt fra damelaget

22.11.2010

Jimmy Geiryd har valgt å trekke seg som trener på damelaget. Nye trenere er Kjetil Hedenstad og Magnus Hammarstrøm. Vi takker for samarbeidet med Jimmy og ønsker de nye velkommen.

Foran Sveiva kampen

22.11.2010

Etter kampen mot Bækkelaget kunne endelig NOR-gutta igjen slippe jubelen løs etter en meget viktig seier. Nå står vi foran en ny viktig kamp når Sveiva kommer på besøk til Solberghallen. I første serierunde møttes lagene i en kamp som endte 5-5 etter at Tigers ledet 5-0!

Viktig borteseier!

20.11.2010

NOR 92 spilte i ettermiddag en viktig firepoengskamp i Bækkelagshallen mot Bækkelaget. Egentlig var det kun seier som gjaldt i forhold til om laget fortsatt skulle ha et rimelig håp om en sluttspillsplass denne sesongen. Kanskje så det ikke så lyst ut da Bækkelaget ledet 5-2, men Tigers slo nådeløst tilbake og brøt den dårlige trenden!

Skal snu den negative trenden!

18.11.2010

NOR 92 trener Mikael Sjøqvist tror bestemt at Tigers kommer til å snu den negative trenden allerede på lørdag. Etter to knalltøffe kamper mot henholdsvis Sarpsborg (tap 5-6) og GIF Fighters (tap 4-11) er det nyopprykkede Bækkelaget som venter på lørdag. Sjøkan & Co er sterke i troen på at den negative trenden brytes allerede mot Bækkelaget.

Fortsatt poengløse hjemme

16.11.2010

Det ble nok en tung kveld for NOR 92 hjemme i Solberghallen da GIF kom for å hevne det sure tapet mot Bækkelaget. NOR 92 ble fra første sekund trykket ned i eget forsvar av et agressivt GIF lag anført av en opplagt Ketil Kronberg.

Opptur i vente?

15.11.2010

NOR 92's unge mannskap har hatt en tøff innledning på årets Eliteserie. Etter åtte seriekamper ligger Tigers på en utsatt 9. plass med kun to lag bak seg på tabellen. På tirsdag er det serietoer Gjelleråsen som gjester Solberghallen, et Gjelleråsen lag som gikk på et høyst uventet tap for Bækkelaget i forrige serierunde. Kan også NOR 92 overraske når "Fighters" kommer på besøk?

Bli en ekte Tiger!

14.11.2010

NOR 92 inviterer nå gutter og jenter født i perioden 2004-2001 til innebandy treninger. Vi er allerede en stor gjeng med miniputt spillere i NOR 92, men vi har plass til flere! Har du lyst å prøve deg på trening og bli en ekte Tiger!

Knepent tap i Sarpsborg

12.11.2010

NOR 92 møtte i kveld Sarpsborg i Skjeberghallen. Tigers lå under 0-1 etter 1. periode, mens det etter to perioder sto 4-4 på lystavla. I siste periode var det Sarpsborg som tok ledelsen med 5-4 før Tigers igjen utlignet, men dessverre klarer vi heller ikke denne gangen å avgjøre til vår fordel, Sarpsborg avgjør det hele kun 3.03 før sluttsignalet.

Ny kamp - nye muligheter

11.11.2010

Fredag kveld er det klart for ny match for NOR 92's unge mannskap. Med Alexander Jaksland tilbake på laget er det en optimistisk gjeng som reiser til Østfold og Skjeberghallen for møtet med Sarpsborg. Fjorårssesongens tilsvarende oppgjør endte 6-6.

Alexander Jaksland returnerer til Tigers

05.11.2010

Foran denne sesongen forlot Alexander "Jaxx" Jaksland moderklubben NOR 92 til fordel for medaljekandidat Greåker. Etter en lang stund i tenkeboksen bestemte "Jaxx" seg til slutt for å bytte beite for andre gang i karrieren. I dag kan nor92.com bekrefte at eldste Jaksland gjør comeback for Tigers mot Sarpborg i Skjeberghallen neste fredag.