20212223242526
27282930

Thrillerkamp mot Sveiva

23.11.2010

Det ble en forrykende kamp i Solberghallen da NOR 92 og Sveiva barket i sammen i går kveld. NOR 92 fikk for en gangs skyld en kanonstart på kampen og ledet med 4-3 etter de første 20 minuttene av kampen. Andre periode ble ikke mindre spennende da Sveiva knappet inn forspranget. Etter 2. periode sto det 6-6 og kampen var helt åpen!

Simen Bendiksen (bildet) kom igjen på scoringslista da NOR 92 og Sveiva møttes i Solberghallen tirsdag kveld.

NOR 92 fikk en kanonstart på kampen mot Sveiva i går kveld. Allerede etter 25 sekunder ga Michael Sandin hjemmelaget 1-0! Når samme mann ga Tigers 2-0 etter 09.39 så det ut for å være duket til en festaften i Tigerdomen. Men to raske nettkjenninger fra Sveiva gjorde at det sto 2-2 etter spilte 13 minutter. Til tross for dette ga Tigers fortsatt jernet og fikk også betalt i form av mål da Kristian Becher sendte hjemmelaget i ledelsen 3-2 etter 14.49 med et pent mål i krysset. Etter drøye 17 minutter slår Sveiva tilbake og utligner til 3-3 før Simen Bendiksen sender hjemmelaget i ny ledelse snaue 40 sekunder senere et resultat som også sto seg ut perioden.

NOR 92 fikk også en drømmeåpning på periode nummer to. Etter 23.53 scorer Michael Sandin sitt tredje mål for kvelden og sender hjemmelaget opp i en 5-3 ledelse! Når så hjemmelaget får straffe noen minutter senere ser det svært så lyst ut med tanke på en ny topoenger. Men dessverre, som så mange før han denne sesongen, misser også Tobias Hulterstrøm når han får sjansen til å øke til 6-3. I stedet er det Sveiva som slår tilbake. Etter 28.29 reduserer Sveiva til 4-5 og når vi har spilt i 32.48 er vi like langt og 5-5. Men Tigers viser styrke denne kvelden og tar på nytt ledelsen med 6-5 etter at Simen Bendiksen gjør sitt andre for kvelden, men selvfølgelig svarer Sveiva og utligner til 6-6 før vi går til den andre pausen.

Etter 44.23 tar Sveiva ledelsen for første gang i kampen da Anders Haugom sender Oslo laget i føringen med 7-6. Så skjer det mye på kort tid. Først 8-6 til Sveiva, før Alexander Jaksland reduserer til 7-8. NOR 92 kjemper etter dette knallhardt for en utligning, men en glimrende Sveiva keeper holder Sveiva inne i kampen, helt til Michael Sandin gir hjemmelaget 8-8 etter 57.06 og ser ut til å ha sikret et meget viktig poeng til hjemmelaget! Men som så ofte før er ikke Fru Fortuna på NOR 92's side i Solberghallen denne sesongen. Simen Bendiksen utvises 2. min. for dytt og Sveiva utnytter powerplayet på beste måte, går opp til 9-8 etter 57.54 og sikrer Sveiva to viktig poeng. Nok et surt tap for NOR 92 som etter 11 serierunder står uten et eneste poeng på hjemmebane.