20212223242526
27282930

Så nære, så nære...

14.12.2011

NOR 92 kom rakt bakpå med 0-2 mot Gjelleråsen og det så tidlig i kampen ut til å gå mot et nytt stortap. Men så viste NOR-gutta virkelig moral da de reiste seg mesterlig utover i perioden. Etter de første tjue minuttene hadde hjemmelaget hentet inn GIF's ledelse og tatt ledelsen med 3-2.

Les hele saken »

Årets siste hjemmekamp

13.12.2011

Onsdag kveld tar NOR 92 i mot Gjelleråsen i årets siste hjemmekamp. Med tap i denne kampen har poengfangsten før nyttår vært den dårligste siden sesongen 2002/2003. Men kampen skal først spilles og med seier kan man kanskje gå inn i et nytt år og vårsesongen med håp om lysere tider.

Kun få plasser igjen i Tigers Cup!

09.12.2011

Drøye tre måneder før en av sesongens største høydepunkter, Tigers Cup 2012, er turneringen snart fullbooket! Aldri tidligere har turneringen opplevd et tilvarende rush av påmeldinger som denne høsten. Allerede er klassene Gutt, Smågutt, Jenter og Småjenter fullbooket med lag på ventelister. Kun i klassen Lillegutt er det noen få plasser igjen.

Stortap for Tunet

04.12.2011

At NOR 92 tapte mot Tunet i går var ingen stor overraskelse. At det ble et så klart tap som 2-14 var mer skuffende etter et oppløftende resultat mot serieleder Fjerdingby i forrige serierunde.

Tøff utfordring...

02.12.2011

Tunet på bortebane i Høyenhallen på lørdag ettermiddag. En av sesongens tøffeste kamper for NOR 92. Tigers var nære en sensasjon mot Fjerdingby og ledet med 3-0 etter to perioder. Når serietoer Tunet nå står for tur må laget fra Høyenhall finne seg i å være store favoritter. Alt annet enn en hjemmeseier her vil være en sensasjon. For NOR 92 handler det å bygge videre på den defensiven som ble vist i lange perioder mot Fjerdingby, samt være litt mer bestemte i vårt kontringsspill.