27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Så nære, så nære...

14.12.2011

NOR 92 kom rakt bakpå med 0-2 mot Gjelleråsen og det så tidlig i kampen ut til å gå mot et nytt stortap. Men så viste NOR-gutta virkelig moral da de reiste seg mesterlig utover i perioden. Etter de første tjue minuttene hadde hjemmelaget hentet inn GIF's ledelse og tatt ledelsen med 3-2.

Mikael Sjøqvist og Bjørn-Erik Thorp (bildet) var vitne til at NOR-gutta var svært nære sesongens første poeng mot Gjelleråsen. (foto: nor92.com)

Etter en begredelig kamp mot Tunet har NOR-gutta trent hardt de siste 14 dagene for å forsøke å bygge opp en formtopp etter nyttår. Mot Gjelleråsen fikk vi se et NOR 92-lag som var bedre organisert bakover, et NOR 92 som gikk mer rett på kassa i angrep og et NOR 92 som slet og jobbet som Tigere i samfulle 60 minutter. At det ikke ble poeng når det sto 6-6 med kun 3 minutter igjen var nok surt for gutta, men de skal ta med seg innsatsen i denne matchen inn i treningsperioden som nå venter med dette i bakhodet. Fortsetter de der de slapp i går kan vi garantere poeng etter nyttår.

NOR 92 - Gjelleråsen 6-8 (3-2, 2-3, 1-3)
110 tilskuere i Solberghallen
Målscorere NOR 92: Steffen Løvlund (3), Tobias Hulterstrøm (1), Jørgen Becher (1), Simen Bendiksen (1).

Kampfakta og kommentarer fra oppgjøret NOR 92- Gjelleråsen

Bjørn-Erik Thorp fikk også sin debut på trenerbenken i NOR 92 i spann med Mikael Sjøqvist og vi er sikre på at han lærte seg mer om hva som kan være medisin i tiden som kommer.

Vi fulgte kampen LIVE her!

Som BB i NOR 92 ble Steffen Løvlund fortjent kåret. Han scoret selv tre ganger og var nest sist på ballen ved to anledninger. Rett bak følger Anders Fanuelsen som gjorde en glimrende kamp i buret og det lover godt for tiden som kommer!

Spilleglede tross tap for NOR 92 (dt.no)

Nå skal gutta gjennom en tøff treningsperiode frem til bortekampen mot Slevik 7. januar og forhåpentligvis vil vi få se et "nytt" NOR 92 når vi skriver et nytt og år med nye muligheter.