2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Tidlig Juleferie?

18.12.2012

NOR 92 møtte BygdøMonolitten i Solberghallen i kveld. Dessverre så det ut som gutta allerede hatt tatt Juleferie.

Seier, men poengene var alt som varmet. Eirik Holstad og de andre NOR-gutta var ikke på topp mot bunnlaget i 1. div. Øst.

At det blir en kamp om seriemestertittelen forhåpentligvis helt frem til en seriefinale mellom NOR 92 og Bækkelaget under Tigers Cup i mars tror vi fortsatt på.

Men det ser nok ut på nåværende tidspunkt at Bækkelaget har et bonuspoeng å gå på i forhold til at de har en mye bedre målforskjell enn NOR 92.

Foran oppgjøret mot BMIL i Solberghallen var det nok en del som hadde håpet og trodd at Tigers skulle knipe inn noe på Bækkelagets suverene målforskjell, men slik skulle det ikke gå.

Tar ferie med null tap (Drammens Tidende)

Kampen startet programmessig med at Tigers gikk rett i angrep og allerede etter drøye 3 minutter så lå den første ballen i nota bak BMIL målvakten etter at Kristian Becher hadde sitt første av i alt tre mål denne kvelden. Da Mathias Knutsen sørget for 2-0 etter drøye åtte minutter så det meste ut til å gå etter planen. Men etter en periode hvor Tigers ikke skapte allverden, var det plutselig BMIL som skapte flere store sjanser. Det var etter en av disse de også redusert til 1-2. Tigers svarte 30 sekunder senere og dermed 3-1 som sto seg til den første pausen.

I pausen er vi sikre på at Bjørn-Erik Thorp hadde mye på hjertet, for den først perioden var ikke mye å skrive hjem om. Det virket som gutta gikk på tomgang og feilpasningene florerte.

Den andre perioden skulle vise seg å bli "noe" bedre, men ikke mye. Tigers scoret fire nye mål, økte ledelsen foran siste perioden til 7-1 og kampen var selvfølgelig avgjort.

Kampfakta NOR 92 - BMIL

Den tredje perioden staret lovende, Tigers trykte BMIL tilbake fra start, men det tok ikke lang tid før vi var tilbake på Juleferie tempo. Det skulle gå drøye åtte minutter av perioden før Jonas Sandberg sendte vertene opp i 8-1. Når Magnus Sjøstrand økte til 9-1 drøye minuttet senere, var vi ganske sikre på at NOR minst skulle tangere resultatet fra bortekampen hvor vi vant med 12-1, men dessverre så var dette kveldens siste mål for Tigers. I stedet var det BMIL som fikk med seg et trøstemål med 13 sekunder igjen og dermed endte kampen med 9-2 seier til NOR 92.

Oppsummert er det ikke mye mer å si enn at dette nok var sesongens dårligste kamp. Vi er sikre på at gutta kommer fryktelig tilbake og er innstilte på å vise de ca. 60 tilskuerne som hadde tatt seg fri fra Juleshoppingen for å følge NOR 92 mot bunnlaget BMIL, at dette kun var et lite feilskjær og intet mer.