2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Mange av NOR 92's aldersbestemte lag har vært i aksjon denne helgen og hjemme i Solberghallen på søndag ble det storeslem da samtlige kamper endte med hjemmeseier. Vi har sett nærmere på hvilke kamper som ble spilt i helgen og resultatene.

Les hele saken »

Ledet etter to perioder, men sprakk i siste

27.01.2012

NOR 92 fikk en kanonåpning i oppgjøret mot Bækkelaget i Bækkelagshallen i går kveld. Allerede før kampen var 6 minutter gammel hadde Sondre Røstgård og Kristian Becher sendt Tigers i ledelsen med 2-0! Etter to perioder ledet NOR 92 med 5-3 og det så lyst ut med tanke på sesongens første poeng, men slik skulle det ikke gå...

Nytt surt ett-målstap

22.01.2012

NOR 92 fikk også merke i kampen mot MG10 at ett bunnlag ofte har marginene mot seg. Mot Akerselva i forrige kamp kom Akerselva's vinnermål med kun 6 sekunder igjen. Mot MG10 var det Tigers som tok ledelsen 1-0, for så slippe MG10 inn i kampen igjen og havne under 1-3, før de med stor moral jobbet seg tilbake og utlignet til 3-3.

G10 runde i Solberghallen lørdag!

20.01.2012

Førstkommende lørdag skal det avvikles en G10 runde i Solberghallen og hjemmelaget stiller med to lag. NOR 92's G10 har så langt hatt en knallsesong og spillerstallen har økt i antall jevnt og trutt gjennom sesongen og 01-kullet teller nå hele 17 spillere.

Ny kamp - nye muligheter!

20.01.2012

Søndag kommer MG10 på besøk til Solberghallen. Det betyr en ny mulighet for NOR 92's unggutter til å ta de første poengene. Hjemmelaget spiller uten press og fokuserer kun på de enkelte arbeidsoppgavene som utvikler dette laget videre.

NOR 92 tangerte tapsrekorden

15.01.2012

Det var et svekket NOR 92 som reiste til Kringsjåhallen for å møte bunnkollega Akerselva i ettermiddag. Etter at det sto uavgjort 3-3 etter første periode, vant Akerselva midtperioden med 2-1, men i stedet for at NOR-gutta klarte å svare på tiltale i siste periode, avgjorde Akerselva kampen til sin fordel og vant 6-5 etter 1-1 i tredje. Akerselva's seiersmål kom med fattige 6 sekunder igjen av kampen... Dermed tangerte NOR 92 tapsrekken fra sesongen 2002/2003 hvor laget rykket ned med 18 strake tap.

NOR 92 G14 slo GIF Fighters i toppkampen!

15.01.2012

NOR 92's G98 lag stiller denne sesongen med lag både i G13 og G14 serien. I går reiste G98 gutta til Nittedal og Lihallen for å møte GIF Fighters til toppkamp i G14 1. divisjon. Forutsetningene foran kampen var klare, med tap ville gutta være ute av gullkampen, men seier lever den drømmen i beste velgående og gutta skuffet ikke

Fortsatt skadeproblemer foran Akerselva kampen

15.01.2012

I ettermiddag reiser NOR 92 til Oslo og Kringsjåhallen for å møte et av de andre bunnlagene i Eliteserien, Akerselva. Mange husker sikkert at sesongens første møte mellom lagene ble en jevn affære som først ble avgjort i sluttminuttene. Siden den gang har NOR 92 mistet flere av sine spillere og må håpe på at ung gutta snart for uttelling for innsatsen.

Mathias Knutsen rundet 100 kamper for NOR 92

12.01.2012

I hjemmekampen mot Gjelleråsen 14. desember rundet Mathias Knutsen (20) 100 offisielle kamper for NOR 92 Innebandyklubb. Mathias ble dermed spiller 17 på NOR 92's herrelag som passerte dette antallet kamper. Mathias startet sin innebandy karriere som 6 åring på klubbens miniputt lag og har vært tro mot sin moderklubb siden.

Nytt stortap for et svekket NOR 92

11.01.2012

NOR 92 hang godt med Sarpsborg i to perioder. Bortelaget ledet 2-0 etter 1. periode, men i starten på midtperioden svarte Tigers og utlignet til 2-2. Mot slutten av perioden gjorde Sarpsborg et lite rykk og ledet 6-3 foran de siste tjue. I siste periode sa Sarpsborg takk for følget og laget ytterligere fire mål uten at hjemmelaget lykkes å lure Sarpsborg keeperen og dermed endte kampen 3-10.

Sarpsborg hjemme i kveld

11.01.2012

I kveld tar NOR 92 i mot Sarpsborg hjemme i Solberghallen. Etter forrige kamp mot Slevik hvor NOR 92 ble grundig slått er vel kanskje ikke forventningene om seier i Solberghallen de største, men kampen skal spilles og det er nok noen revansjelystne spillere og ledere som er sultne på å vise bedre takter.

En meget dårlig dag på jobben...

08.01.2012

NOR 92 måtte lørdag reise til kampen mot Slevik uten sin toppscorer og poengkonge Steffen Løvlund. Da også forsvarsklippen Magnus Hamarstrøm måtte kaste inn håndkle etter oppvarmingen økte ikke akkurat sjansene for å overraske serietoer Slevik i Gressvikhallen.

Vi er klare for Gothia Cup 2012!

03.01.2012

Tidlig torsdag morgen setter tre busser og en del personbiler kursen sydover mot Gøteborg hvor NOR 92 skal delta med hele 7 lag i årets Gothia Cup. Tigers stiller med lag i klassen G11, G12, G13 (2 lag), G15, J12 og J14.