27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

G15 Elite med to strake seire!

07.12.2013

Denne uka har vårt G15 Elite lag spilt to nøkkelkamper og begge endte med seier.

To strake! Seier i hjemmekampen mot GIF på torsdag og seier borte mot Tunet på lørdag var ukas fangst for G15 Elite.

Etter at våre G15 gutter måtte seg seg slått med 6-7 mot Tunet for tre uker siden har revansje suget vært tilstede på hver trening siden. Tapet var surt, men har blitt brukt for alt det var verdt!

Første mulighet for revansje var da GIF Fighters kom på besøk til Solberghallen på torsdag. En sterk 1. periode førte gutta til en 3-1 ledelse, mens midtperioden ble jevnere i målprotokollen med 1-1. I siste periode var det ingen tvil, gutta viste gryende form og vant fortjent med 6-2.

Kampfakta og referat fra kampen finner du her

I går var det klart for revansjeoppgjør mot Tunet i Høyenhallen. Det var en spent gjeng som reiste til Oslo for å vise at vi kunne bedre enn hva som var tilfellet i Solberghallen for tre uker siden. Og hvilken kamp det skulle bli! En 1. periode som førte oss frem til 4-0, det sto 7-0 etter 40 minutter og vi ledet til og med 8-0 før Tunet fikk noe "trøstemål". Vi tok en time out, og avsluttet lite sterkt som vi startet og dermed endte kampen med storseier 11-4!

Kampfakta Tunet - NOR 92 G15 Elite

Nå venter Grei (15/12 i Romsåshallen) i siste kamp før Gothia Cup og med seier i den kampen kan vi feire jul som serieledere alene med en kamp til gode på Tunet.

Forøvrig så fortsatte vårt G11 lag som toget i G12 2 divisjon med sesongens 7 strake seier da Fet ble beseiret med 5-3 i Solberghallen i dag. Neste oppgave for G11 gutta blir serierunden i Solberghallen neste søndag hvor to kamper i G11 serien venter.