2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Solid seier for damelaget

13.10.2013

Det var et spent damelag som entret banen i formiddag. Første hjemmekamp er alltid litt spesielt og flere av spillerne kjente på nervøsiteten.

Damene klare for hjemmepremiere i Solberghallen

Etter en tøff åpning fra begge lag fikk vi kjenne på tempoet og det tok litt tid før vi fikk roet oss og begynt å spille vårt spill. Vi fikk tempo på ballen og bra bevegelse i laget, noe som førte til mange farlige målsjanser. Sari scorer det første målet, og vi er i gang! Vi har mye ball og får til mange fine oppspill. OSI kommer også til noen sjanser, men forsvarsspillet våres er solid og vi vinner mange dueller. Dagens andre mål står Mari for og perioden ender 2-0.

I pausen snakkes det om å roe ned spillet slik at vi kan få til det vi har prestert på treninger når det gjelder vår spilleidé. Vi er fornøyde med ledelsen, men kan bli enda tøffere i dueller og prate mer sammen.

Vi får ikke den starten vi ønsker på 2.periode. OSI har bestemt seg for å gå inn enda tøffere og få opp tempoet ytterligere. Vi klarer delvis å ødelegge spillet deres, men vi stresser veldig med ballen og spillet vil ikke fungere. Det blir noen farlige situasjoner, men Elin står bra i mål. Til tross for  mye bra spill fra OSI, klarer vi å holde tett bakover. Vi fortsetter å produsere noen målsjanser, desverre resulterer ikke dette i noe mål. 2.periode ender 0-0.

Alle er enige om at vi må opp noen hakk før 3.periode. Forsvarsspillet må skjerpes og vi må ville vinne ballen, gå på returer og byttene må bli kortere.

I 3.periode løsner alt! Vi har flotte oppspill og flere av spillerne drar soloraid gjennom hele OSI før ballen sitter klistret i nettet. Vi er mye tøffere i dueller og bakover er det helt stengt. Vi scorer 3 mål i denne perioden. 2 av Eline og ett av Celine. Alle de tidligere jentelagsspillerne viser virkelig at de er plassen fortjent på damelaget. Perioden ender 3-0 og vi vinner kampen 5-0.

"Best Player" i denne kampen ble Hilde Fjeldheim. Hun gjorde en fremdragende god jobb som back og hadde stålkontroll på OSI.

Det er en bra start for damelaget og seieren er basert på jevnt over en sterk laginnsats, til tider veldig bra samspill og flotte enkeltmannsprestasjoner.

Vi vil takke alle de 70 menneskene som kom for å støtte oss. Gøy at så mange kom og vi håper å se dere alle igjen på neste hjemmekamp.