2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tap i siste kampen før nyttår

21.12.2014

NOR 92 fikk en grusom start i kampen mot Greåker og kom seg aldri over sjokket.

Bestemann! 16 åringen Oliver Kylland fikk bestemannspriser for sin innsats mot Greåker.

Foran kampen mot Greåker hadde NOR 92 et håp om å få med seg minst ett poeng. Da måtte Greåker ha en litt dårlig dag og vi måtte få ut vårt max. potensiale.

Dessverre fikk kampen den verst tenkelig start for oss. Etter 8.05 hadde Joel Sandqvist uforstyrret fått fyre av tre langskudd med tellende resultat og i tillegg hadde Jørgen Syrrist og bidratt i målprotokollen og 0-4...

Kampfakta NOR 92 - Greåker

NOR 92 kom seg etter hvert over den grusomme starten på kampen, Fredrik Steiner reduserte til 1-4 etter 11.46 og i de påfølgende angrepene hadde hjemmelaget et antall gode muligheter til ytterligere å redusere, men Greåkers bakre skanse Anders Olsen hadde en av sine bedre dager på jobben og spilte strålende. I stedet var det Greåker som scoret ytterligere to ganger før første pause og kampen var langt på vei avgjort.

I midtperioden skulle NOR 92 forsøke å rette opp feilene fra de første tjue, men da det var spilt 6.12 av kampen økte Willy Fauskanger til 7-1 og kampen var om ikke før, i hvert fall avgjort nå. De neste 6 minuttene brukte Greåker til å øke ledelsen til 11-1. Midtperioden ble dessverre enda dårligere enn den første og da 12-1 kom snaue tre minutter før periodepausen var det stille i Solberghallen på det som skulle vært en hyggelig oppkjøring til jula.

I siste perioden fikk Henrik Farmen sjansen i mål og alle G16 spillerne fikk spille de siste tjue og gjorde sine saker bra. Så bra gjorde Oliver Kylland det at han ble kåret til hjemmelagets mest positive/beste spiller. Bård William Olsen fikk notert sin første assist på A-laget, Akash Singh fikk sin debut på A-laget og Jørgen Ripel gjorde nok en bra innsats.

NOR 92 fant aldri den riktige formasjonen i denne kampen. Greåker fikk gang på gang muligheten til å kontre inn mål, både 2 mot 1, 3 mot 1 og til og med 2 mot en hjelpeløs Soini i NOR-målet. Han fikk i mye hjelp av utespillerne i denne kampen.

Det positive med kampen må være at vi vant siste perioden med 4-3. Begge lagene slapp til sine unge spillere i denne perioden, men vi får ta med oss det vi kan av det som var positivt fra dette oppgjøret. At vi taper med såpass mye som med 10 mål i en kamp hvor vi skaper bra med målsjanser må også tilskrives en defensiv som var under enhver kritikk, dette er noe vi må få orden på igjen når de viktige kampene kommer som perler på en snor etter nyttår. Mikael Sjøqvist sier til nor92.com at vi må høyne vårt laveste nivå mange hakk til kampene som venter etter nyttår. I våre dårlige perioder av kampen er vi fryktelig dårlige og vi klarer ikke å ta oss ur vårt dårlige spill. Nevnes skal også at Alexander Jaksland bidro med assist på 4 av NOR 92's 5 mål i denne kampen. Vi håper å se det samme i de viktige kampene etter nyttår!

For hjemmelaget var det pauseunderholdningen med ivrige miniputt spillere som var den store beholdningen denne søndag ettermiddag i Solberghallen. Takk til de for at de gledet publikum med strålende innsats og spilleglede. Vi håper å få besøk av de også på en kamp neste år og da må målet være at våre eldste også gleder publikum.

Målscorere for NOR 92 var Fredrik Steiner (2), Steffen Løvlund (2), Joona Grøhn (1)

Greåker knuste NOR 92 (Sarpsborg Arbeiderblad)

PS! Sveiva tapte nøkkelkampen mot Grei med 7-9 og befester plassen bak NOR 92 på tabellen.