27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ujevn prestasjon

12.09.2014

Treningskampen i Solberghallen mot Akerselva startet dårlig. Kampen tok seg kraftig opp for hjemmelaget i midtperioden og i starten på den siste, men avslutningen av kampen var under pari.

Scoring for Steffen. Det ble en nettkjenning på Steffen Løvlund i treningskampen mot Akerselva (arkivfoto).

Akerselva har en rekke treningskamper bak seg med gode resultater mot Norske lag og i helgen deltok laget i en turnering i Sverige hvor de kom seg til en kvartfinale. For hjemmelaget var dette sesongens andre treningskamp og det kunne man se på prestasjonene i den første perioden.

Det var Akerselva som tok føringen i kampen ca. midtveis i den første perioden. NOR 92 virket litt mindre fysiske enn hva rapportene fortalte om fra kampen mot Greåker hvor gutta spilte innebandy slik det bør spilles, hardt men fair. Det var også Akerselva som fikk neste mål i kampen, etter drøye 13 minutter lyste det 0-2 på lystavla. Så fulgte et drøyt minutt hvor Akerselva litt for enkelt kunne score ytterligere to ganger og dermed 0-4! Mot slutten av perioden fikk vi se nykomlingen Joona Gröhn score sitt første mål i NOR-trøya og dermed 1-4 til første pause.

I midtperioden fikk vi se ett helt annet NOR-lag som fra første tekningen kjørte opp tempo og var tettere og tøffere i taklinger. Intensiteten i spillet var noe helt annet enn hva vi så i 1. periode. Hjemmelaget fikk også den åpningen av perioden de ønsket seg da Fredrik Steiner satte sin første scoring for sesongen kun 1.24 ut i perioden. NOR 92 fortsatte å trykke Akerselva tilbake utover i perioden og midtveis fikk man sjansen i overtallsspill. Med kun 5 sekunder igjen av den muligheten fikk Tigers igjen uttelling da Steffen Løvlund satte 3-4 og ny spenning i kampen. Dette ble det siste målet i perioden og dermed lå hjemmelaget kun ett mål bak etter spilte 40 minutter.

I siste periode kom NOR 92 ut og fortsatte der de slapp i midtperioden. Akerselva slo lange baller for å rense i starten på perioden og hjemmelaget fikk flere gode muligheter til å utligne uten å lykkes. Da gikk det ofte som det gjør i slike kamper, hjemmelaget tok større og større sjanser, spilte på mindre marginer og slurvet oftere. Snaue 7 minutter før sluttsignalet økte derfor Akerselva til 5-3 og i løpet av kampens siste 25 sekunder kom også 6-3 og 7-3.

Fortjent nok vant Akerselva, mens NOR 92 fortsatt har litt å jobbe med de siste dagene før seriestarten borte mot Tunet neste helg.

NOR 92's ass. trener oppsummerte hva han og Bjørn-Erik Thorp tenker etter kampen mot Akerselva.

- I disse treningskampene handler det ikke noe om resultat, men om å se strukturer av det vi jobber med. Vi bygger stein for stein og legger puslebit for puslebit. I denne kampen gjør vi mye som er bra, men i noen situasjoner er vi ikke nøye nok. I de perioder der vi gjør ting slik vi ønsker ser det veldig bra ut, men når vi mister fokus på de tingene ser det ikke bra ut i det hele tatt. Så for oss handler det om å fortsette bygge stein for stein på de treninger og kampen vi har igjen frem til seriestarten mot Tunet.