27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort i første treningskampen

22.08.2015

Grei var motstander i Solberghallen lørdag formiddag. Det ble et tett og jevnt oppgjør mellom to lag som byttet på ledelsen underveis i kampen.

Back in business! Mathias Knutsen var tilbake i Tigers og viste muskler og styrke i tillegg til en nettkjenning mot Grei.

NOR 92´s første treningskamp denne sesongen og det var mange som var spent på hvordan laget fremsto med en del nye ansikter på lagoppstillingen.

Ute skinte solen fra en skyfri himmel, men på tross av dette hadde nesten 75 tilskuere benken seg i Solberghallen for å se Tigers i aksjon for første gang denne sesongen.

Begge lagene hadde gode sjanser de 10 første minuttene, men det var hjemmelaget som først fikk hull på byllen etter 10.09 da Mathias Knutsen åpnet målkontoen for sesongen og 1-0 til hjemmelaget. Faktisk så ble dette også den eneste scoringen i de første 20 minuttene.

I midtperioden slo Grei umiddelbart tilbake og allerede etter 49 sekunder av perioden sto det 1-1 på tavla. Spillet bølger frem og tilbake og først drøye 6 minutter ut i midtperioden kom neste mål. Debutant og juniorspiller, Akash Singh fyrer av et langskudd som Grei keeperen aldri klarte å få fast grep på og dermed ny ledelse og 2-1 til NOR 92. Forøvrig var dette Akash sitt første mål for NOR 92´s A-lag. Så var det klart for kampens første utvisning, powerplay til Grei som kun brukte 50 sekunder av utvisningstiden på å utligne til 2-2. Nye halvannet minutt og plutselig var det Grei som var føringen med 3-2. NOR 92 ville være med på leken og brukte kun 15 sekunder på å utligne til 3-3 ved Simen Bendiksen som scoret sitt første av tre mål i dagens kamp. NOR 92 tok deretter tilbake ledelsen med 4-3 (selvmål) etter skudd fra Fredrik Ullern, for deretter å øke ledelsen til 5-3 ved Simen Bendiksen, før Grei fikk med seg en viktig redusering til 4-5 før pause signalet lød.

I siste periode var det hjemmelaget som scoret først, kun drøye minuttet tok det før Kristian Becher sendte hjemmelaget i føringen med 6-4. Grei måtte etter hvert satse mer fremover og det førte til at hjemmelaget fikk et utall av kontringer som fort kunne gitt en 7-4 ledelse. I stedet fikk Grei to mål på mindre enn et minutt og tok dermed ledelsen 7-6 med 1.16 igjen av kampen. Tigers tok time out, satset alt fremover og lykkes. Med kun 5 sekunder igjen fastsatte Simen Bendiksen sluttresultatet til 7-7.

NOR 92 spilte hele kampen på tre rekker og det var mange som viste at de ville være med å kjempe om en plass i startoppstillingen i første seriekamp om tre uker.

Etter kampen hadde NOR-trener Espen Jensen følgende oppsummering å komme med til nor92.com: - Endelig i gang med treningskamper. Det var på tide å teste ut tingene vi har trent på, var litt spenning i hele spillergruppen. Vi starter matchen litt rotete, men kommer inn i flyten etter hvert. I store deler av matchen synes jeg vi får til ganske mye av det vi har hatt fokus på så langt. Vi scorer noen flotte mål, har noen flotte kombinasjoner i angrepssonen og har et bra "go" i laget. Synes vi styrer store deler av matchen mot et godt Grei-lag. Samtidig er det flere ting som vi ikke er like fornøyd med, så vi har heldigvis flere ting å jobbe med fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen. Hele matchen går vi på 3 rekker, og flere av spillerne står så absolutt frem og viser at de ønsker å ta plass når alvoret starter om ca en måned.

NOR 92´s lag: Henrik V. Farmen (mv), Bjørn Erik Torgersen, Fredrik Ullern, Chris Jaksland, Akash Singh, Mathias Knutsen, Jonas Sandberg, Simen Bendiksen, Steffen Løvlund, Oliver Kylland, Didrik Grøstad, Anders Strømsborg, Kjetil Fevang, Bård William Olsen, Kristian Becher, Jørgen Ripel, Simen Breidablik (mv)