2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ujevn prestasjon

16.09.2016

NOR 92 møtte Asker i treningskamp torsdag kveld og det ble en ujevn prestasjon av gutta i blått.

Tre nettkjenninger. Jørgen Ripel fant veien til nettmaskene tre ganger i oppgjøret mot Asker.

Neste søndag er det serieåpning for Tigers. Vålerenga som er en av opprykksfavorittene er motstander i kampen som spilles i Teglverket Idrettshall.

I forberedelsene til seriestarten var det Asker som hadde tatt turen til Solberghallen.

Etter en innledning på kampen hvor hjemmelaget etablerte seg i Askers sone, var det Asker som på en kontring gjorde 1-0. Etter 12.54 var det klart for utligning da Jørgen Ripel styrte inn 1-1 og etter 15.15 var det Simen Bendiksen som ga Tigers 2-1 som sto seg til pause.

I midtperioden tok det kun 58 sekunder før det sto 3-1 etter at den tidligere Asker spilleren Raymond Jensen ga NOR 92 ledelsen 3-1. Deretter gikk det ikke mer enn 1 1/2 minutt før det sto 4-1 etter at Didrik Grøstad hadde puttet sitt første mål for kvelden. Kanskje gutta ble litt sløve etter dette for de lot nemlig Asker komme til avslutninger på kontringer. Først 4-2, deretter 4-3 før pause.

I siste periode var det hjemmelaget som scoret først til 5-3 ved Didrik Grøstad, før ballen gikk via Akash Singh og inn i eget mål og dermed 5-4. Så fikk Asker faktisk også sin utligning til 5-5 og deretter ledelse 6-5 (overtallsspill) etter at NOR 92 var i overkant slappe med den defensive delen av spillet. Da var det godt å se at på tross av litt motgang og dårlig spill så klarte gutta å snu kampen. Simen Bendiksen utlignet til 6-6 etter 54.30 før Jørgen Ripel avsluttet kampen med to scoringer etter 55.07 og 57.22 og dermed 8-6 til NOR 92.

Mikael Sjøqvist oppsummerte kampen på denne måten:
En typisk treningskamp der vi varierer enormt i vår prestasjon. Noen ting gjør vi veldig bra, men andre altfor dårlig. Vi er fornøyde med våre offensive bevegelser, men den tekniske kvaliteten på passningar og mottak var ikke bra nok i dag. Men det vi tar med oss er vår sterke moral. Vi avslutter andre perioden veldig dårlig, men klarer å heve oss til den tredje. Og selv om vi ligger under med 5-6 med sju minutter igjen klarer vi å komme tilbake og vinne kampen.