27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nytt tap over grensen...

19.08.2017

Tidlig lørdag formiddag ventet ny tøff svensk motstand... ikke heller i denne kampen gikk helt som vi håpet.

Etter gårsdagens tap, var det et tagget NOR-lag som entret banen og var klare for å møte ny svensk motstand - Stenungsund.

Vi åpnet bra og ledet 3-2 etter første mot et bra ballsikkert lag. Vi skapte en god del bra sjanser i tillegg til målene vi scoret. 2 periode ble tung og vi ble mye jagende uten ball og tapte perioden med hele 5-0 etter at vi var i det gavmilde hjørnet og serverte svenskene sjansene på et sølvfat. Alt for mange "røde" pasninger! Siste periode var igjen bedre selv om Stenungsund var det førende laget. Vi taper perioden 2-0, men demmet opp bedre i denne perioden.

Kampen endte med tap 10-3, lærte mye som vi tar med videre i forberedelsene til en ny sesong.

Dagens målscorere: Jørgen Becher (2), Christoffer Vadla