2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

18.08.2017

Herrelaget tapte sin første treningskamp denne sesongen, mot svenske WH Rockets.

NOR 92 sitt herrelag har denne helgen tatt turen over grensen for en liten treningsleir før sesongen starter.

Fredag kveld sto sesongens første treningskamp for tur, og de skulle møte det svenske laget WH Rockets som spiller i divisjon 2 i sverige. At det skulle bli en tøff kamp var det vel aldri noen tvil om, og de møtte en lag som både var løpssterke og ballsikre.

Kampen starter ikke så ille, med uavgjort 2-2 etter drøye 13 minutter. Videre tar svenskene ledelsen, og selvom resultatet holder seg nok så jevnt videre i kampen, står det 10-6 når 60 minutter har gått. Det avsluttes med straffer, og etter 5 straffer til hvert lag, ender det 11-8.

Alt i alt - en god kamp med mye vi kan ta med oss videre.

Dagens målscorere: Jørgen Ripel, Kristian Becher, Didrik Grøstad, Kristoffer Vadla(2), Jørgen Becher.
Mål straffer: Jakob Grøstad, Trym Stokkeland.

Vi er klare for ny kamp allerede kl. 11.00 imorgen, følg med på facebook for live-oppdatering!!