27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny seier med håndbrekket på

03.12.2017

NOR 92 hadde ikke noen store problemer med å slå Ajer, men 3-3 siste halvdel av kampen var under pari.

Jørgen Becher (med nr. 25) ble BB med 7 nye poeng! Jørgen Becher noterte seg for 5 nettkjenninger og 2 assist da NOR 92 slo Ajer med 9-3 søndag kveld.

Ingen tukter NOR 92 - leder serien med sju poeng (Drammens Tidende)

Ajer kom til Mjøndalshallen med selvtillit etter å ha beseiret Vålerenga i forrige serierunde, men første perioden i Mjøndalshallen vil de nok helst glemme fortest mulig. Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og satte standarden tidlig. Etter å ha pepret Ajer-målvakten jevnt og trutt fikk hjemmelaget til slutt uttelling etter 6.19 da Jørgen Becher scoret sitt første av 5 mål denne ettermiddagen. I neste bytte var det klart for 2-0 da Raymond Jensen sendte hjemmelaget i føringen med 2-0 etter 07.42. Hjemmelaget kjørte på utover i perioden med skudd og sjanser og etter 15.24 var det klart for 3-0 da Tommi Ahola noterte seg for sin første nettkjenning i Mjøndalshallen. 4-0 kom etter at Jørgen Becher gjorde sin andre nettkjenning i kampen etter 17.40 og i periodens siste sekund, i overtall, fastsatte Tommi Ahola pauseresultatet til 5-0 for Tigers. En helt klart godkjent periode!

Kampfakta NOR 92 - Ajer

Midtperioden startet som den første med et stort ballinnehav for Tigers og på tross av flere skuddforssøk fikk ikke gutta uttelling før det hadde gått 29.19 av kampen da Jørgen Ripel sendte hjemmelaget opp i 6-0. Etter dette skulle det gå tråere i målprotokollen... Etter spilte 31.02 fikk Ajer sitt første av sine trøstemål og 6-1. Problemet for hjemmelaget var ikke at de noen gang var truet av Ajer, men at de dro på håndbrekket på fullt etter halvspilt kamp. Det ble igjen litt for omstendelig, litt for slurvete og litt for halvhjertet herfra og inn. Da de kunne satt inn støtet og sikret en storseier, så lot de Ajer "stoppe blødningen".  Visst nok scoret Jørgen Becher nok et mål etter 34.21 til 7-1, men etter dette ble det magert utbytte i form av nye nettkjenninger. Perioden ebbet ut med 7-1 til Tigers og kampen var selvfølgelig avgjort før de siste tjue minuttene.

Tabellen 1. div. Øst

I siste periode ble det fortsatt litt for omstendelig og litt for "sløv" innsats fra hjemmelaget. 43.38 og redusering til 7-2 fra Ajer før Jørgen Becher øker til 8-2 etter 48.41 og 9-2 etter 9-2 etter 52.24. Kampens siste scoring kom etter 54.48 da Ajer reduserte til 9-3. Etter dette ble det ikke flere scoringer og det som var mest å glede seg over var at to nye juniorspillere fikk sin debut på A-laget i den siste perioden. Philip Kämpe (15) og Sander Ullern (17) kom inn i tredje perioden og gjorde sine saker bra. I løpet av sesongen har NOR-trener Manne Strandberg sluppet til fire unge spillere. Jakob Grøstad, Mathias Gommerud, Philip Kämpe og Sander Ullern har alle fått spilletid på A-laget så langt denne sesongen. Det gror godt i NOR 92! Hyggelig i disse førjulstider var at hele 168 tilskuere tok seg tid til å støtte hjemmelaget i kampen om seriemestersskapet. Moro var det også å se våre miniputt 2010/2011 spillere som først fikk være med på innmarsjen med A-gutta, før de viste publikum hva de hadde lært da de spilte oppvisningskamp i begge pausene. Vi håper å se mere til disse guttene og jentene etterhvert!

Poengligaen NOR 92

Sesongens niende seier var aldri truet, men gutta har høyere mål denne sesongen. De skal vinne 1. div. Øst, kvalifiseringen til Eliteserien og gjøre seg bemerket i Eliteserien om vi lykkes med å ta oss dit. Men da må gutta opp flere hakk i sine prestasjoner. Det vet vi alle og dette er noe vi skal jobbe hardt og målrettet for å innfri! Denne jobben fortsetter om 14 dager mot Ull/Kisa borte. En for alle - alle for NOR!

NOR-trener Manne Strandberg oppsummerer kampen på følgende måte: - Vi vinner komfortabelt etter å ha avgjort kampen etter en periode. I første periode spiller vi bra offensivt å produserer godt med sjanser. Det litt komiske i det hele er at det er i denne periode som vi vinner med 5-0 som vi slipper gjestene til mest sjanser. Vi korrigerer og spiller bedre defensivt i andre periode, men mister mye av aggressiviteten i angrepsspillet. Vi gjør egentlig ikke noen god kamp siste 40 minuttene. En seier er i alle fall en seier og større oppgaver venter dette laget. Jørgen Becher står frem og er banens ener idag. Han er involvert i 7 av 9 scoringer. Det har vi nesten blitt litt bortskjemt med. Tommi Ahola ser bedre og bedre ut og er viktig og god i dag. Blir morsomt å følge med på han videre. Hyggelig var det også å se dagens debutanter. Både Sander Ullern og Philip Kämpe gjør pigge innhopp i siste perioden. Det gror godt i klubben!

Nå venter som nevnt en frihelg neste helg før årets siste kamp spilles i Jessheim Flerbrukshall mot Ull/Kisa søndag 17/12. En ny seier der vil ta oss et langt skritt i retning av Elitekvalet som spilles i april i Skjærgårshallen i Langesund.

Eirik Oseth i aksjon mot Ajer.

Fredrik Ullern setter i gang et nytt angrep da NOR 92 slo Ajer 9-3.

Jonas Strand har akkurat slått luka på en Ajer spiller.

Jørgen legges i bakken og Ajer må sone en 2 minutters utvisning.

NOR-trener Manne Strandberg tok time out allerede i 2. perioden i matchen mot Ajer.

Tommi Ahola noterte seg for 4 poeng (2+2) i hjemmedebuten for NOR 92.