2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i toppkampen og fortsatt ubeseiret!

17.12.2017

NOR 92 kom til toppkampen på Jessheim for å få med seg tre viktige poeng etter at tabelltoer Lillestrøm feilet mot bunnlaget BMIL på lørdag.

Tommi Ahola og NOR 92 slo Ull/Kisa. Seier med 6-4 og en ny 3-poenger var fasiten etter toppkampen på Jessheim.

NOR 92 startet kampen mot Ull/Kisa på best mulig måte. Allerede etter 2.25 av kampen satte Raymond Jensen standarden da han sendte Tigers i føringen med 1-0. Etter halvspilt periode doblet Kristian Becher (Markus Hegnes Hansen) ledelsen og før perioden var slutt hadde Simen Bendiksen (Tommi Ahola) sendt NOR 92 opp i 3-0. Oppsummert, en solid periode! - Vi gjør en veldig god første periode som vi vinner med 3-0. Her føler jeg at vi har full kontroll. Vi styrer angrepsspillet til Ull/Kisa der hvor vi ønsker, oppsummerte NOR-trener Manne Strandberg.

Kampfakta Ull/Kisa - NOR 92

I midtperioden jaktet NOR 92 det første målet i perioden for å hekte av Ull/Kisa, men i stedet var det hjemmelaget som fikk uttelling etter 6.12 av perioden med sitt 1-3 mål. Spillet i 2. perioden åpnet seg mer og det ble litt mye kjemping og lite å se til finspillet, men det var poengene NOR 92 var ute etter å da teller ikke stilkarakterene! Men i stedet for å øke ledelsen skapte Ull/Kisa med sin 2-3 scoring etter 15.24 av perioden ny spenning i kampen. Men NOR 92 hadde ikke tenkt å gi fra seg ledelsen og Jørgen Becher økte til 4-2 etter 17.11 av perioden. Ull/Kisa hadde heller ikke tenkt å gi seg uten sverdslag og reduserte til 4-3 kun 54 sekunder senere. Deilig og viktig var det da Markus Hegnes Hansen (Jørgen Becher) med kun 8 sekunder igjen av perioden økte ledelsen til 5-3 før midtperioden var slutt. - I andre perioden kommer Ull/Kisa mer med i kampen. Vi slurver litt i oppspillsfasen og slipper til tider igjennom litt enkle skudd. En jevn periode med relativt lik mengde sjanser til begge lagene. Vi får inn et psykologisk mål i slutten på perioden, sier Strandberg til nor92.com om midtperioden.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Den tredje perioden og kampen totalt sett oppsummerer Manne Strandberg på følgende måte - I siste perioden har vi bedre kontroll til tross for at perioden preges av mye kriging fra begge lag. Vi gjør 6-3 nesten halvveis i perioden og blir aldri ordentlig truet etter dette. Ull/Kisa pynter litt på resultatet med drøye minuttet igjen. Det var kanskje ikke vakkert, men sinnsykt deilig med tre poeng og full pott med oss inn i det nye året. I dag fortjener Kristian Skaug skryt som står en solid kamp etter å ha fått beskjed om at han skulle starte kampen bare noen minutter før start, da Kristian Brunvoll måtte kaste inn håndkleet på oppvarmingen. Philip Kämpe (15) gjør også en god og respektløs innsats i førstefemmeren i stedet for en syk Jørgen Ripel. Men fremfor alt var dette en skikkelig lagseier. Alle jobber knallhardt for hverandre og jeg er veldig fornøyd med alle mann. Nå skal vi fortsette å trene hardt og absolutt ikke ligge på latsiden. Dette inspirerer oss bare videre.

NOR 92 uslåelig - vil bli enda bedre (Drammens Tidende +)

Seieren over Ull/Kisa og Lillestrøm´s tap mot bunnlaget BMIL førte NOR 92 opp i en 10 poengs ledelse ned til Lillestrøm på 2. plass når lagene nå tar en velfortjent juleferie fra seriespillet. NOR 92 møter Vålerenga på bortebane i første kamp over nyttår. Kampen spilles i Teglverkshallen onsdag 10. januar.