27282930

Bra gjennomkjøring!

15.03.2018

NOR 92 tok turen til Fredrikstad og Kongstenhallen på onsdag kveld for å få Eliteseriemotstand i en treningsmatch før Eliteseriekvalifiseringen.

Seier i oppkjøringen. NOR 92 og Jørgen Becher (bildet) slo Fredrikstad i Kongstenhallen i oppkjøringen til Eliteseriekvalifiseringen i april (Foto. Roy Johnsen, Drammens Tidende).

NOR 92 har planlagt tøffere motstand enn hva man fikk i 1. divisjon i oppkjøringen til Elitseriekvalifiseringen i Stathelle 7-8. april. I tillegg til å møte Fredrikstad så skal NOR 92 til Sverige for å møte svenske WH Rockets (rykket opp til 1. divisjon) og et annet svensk lag (ikke klart ennå) i Palmehelgen.

I går var det klart for første test og først ut var Fredrikstad som med en hårsbredd misset en kvartfinaleplass i NM og dermed kunne stille som motstander for NOR 92.

NOR 92 fikk en meget bra gjennomkjøring og startet på tre rekker i denne matchen. Etter en positiv 1. periode ledet NOR 92 med 4-2. I midtperioden scoret lagene en gang vær og dermed sto det 5-3 til Tiges foran de siste 20 minuttene. NOR 92 gikk ned på to rekker i siste periode. Fredristad startet perioden best og kortet ned på avstanden til NOR 92, først til 5-4, for deretter å utligne til 5-5, før NOR 92 avgjorde oppgjøret med 6-5.

NOR 92 trener Manne Strandberg oppsummert kampen som følger: - Gøy å se at vi er på høyde med Fredrikstad som kom på niende plass i Eliteserien. Jeg synes vi gjør en god prestasjon i dag. Vi tør å spille vårt spill og alle gir alt på banen. Det var også lærerikt å se at vi ble straffet for noen av de personlige feilene vi gjorde i denne kampen. Flesteparten av motstanderens mål kom etter balltap på helt feil steder, så her finnes det mer å gå på. Offensivt produserer vi gjennom hele kampen. Spillet begynner å sitte og vi har funnet litt tilbake til tempoet vårt som vi manglet i slutten på seriespillet. Dette var en god indikator på at vi er der vi ønsker å være. Vi tar med denne energi-injeksjon og bygger videre mot kvalikhelgen.

Målscorere for NOR 92 var: Kristian Becher (3), Jørgen Becher (2) og Raymond Jensen (1).

PS! Det er nå bekreftet at Haugerud ikke søker om fornyet Elitelisens, men heller søker å om spille i 2. divisjon Oslo fra neste sesong. Dette betyr at 3 av 4 lag i Eliteseriekvalifiseringen kvalifiserer seg for Eliteserien 2018/2019!

- Haugerud IF har søkt seg ned fra Eliteserien for menn (Innebandy.no)