20212223242526
27282930

Tungt tap...

01.12.2019

Det var jevnt og tett og spenningen holdt seg helt til kampens siste minutt, men dessverre klarte vi aldri å få scoringen som ville sikret oss minst ett poeng.

Åpnet målkontoen! Antti Suoraniemi spilte sin første kamp for NOR 92 og noterte seg for en scoring.

Målfattig 1. periode
Hjemmelaget åpnet kampen mot Sarpsborg med en dobbeltsjanse allerede etter drøye minuttet uten å få nettkjenning. I kampens første 10 minutter var det stillingskrig med relativt få skuddforsøk og målsjanser, faktisk ble det i den første halvdelen av perioden kun notert 5 skudd på mål. Særlig mange flere store sjanser ble det ikke i periodens siste halvdel, og periodens eneste nettkjenning kom etter 12.30 da Sarpsborg fikk fulltreff med et skudd opp i krysset. Dette skulle vise seg å bli den eneste scoringen i en målfattig og sjansefattig åpningsperiode.

God! Robin Kulpakko sto en ny god kamp for NOR 92 og kunne gjøre lite med de scoringene som Sarpsborg fikk.

Sarpsborg best i midtperioden
Hjemmepublikum håpet nok at NOR 92 skulle ta initiativet i midtperioden, men det var i stedet Sarpsborg som tok tak i kampen. Sakte men sikkert tilrev de seg et spillemessig overtak og hjemmelaget ble liggende veldig dypt i sitt forsvarsspill, noe som også førte til at det ble lang vei frem til målsjanser hos Andreas Nordli i Sarpsborg målet. Det var bortelaget som økte sin ledelse til 2-0 etter 3.16 av perioden og da de økte til 3-0 etter 5.39 etter at hjemmelaget hadde slurvet for mye i sin defensiv så det ikke spesielt lovende ut. Nytt håp ble imidlertid tent da vår nye finske forsterkning, Antti Suoraniemi (Jørgen Ripel) åpnet målkontoen i Tigers med sin 1-3 redusering! I stedet for nye reduseringer fra hjemmelaget var det Sarpsborg som økte til 4-1 etter 13.39 av midtperioden. Før vi gikk til andre pause reduserte Didrik Grøstad (Erik Thingnes) til 2-4 og ga nytt håp til hjemmefansen foran siste periode.

Scoringsjubel! NOR-gutta kunne juble for scoring, men ingen seier i oppgjøret mot Sarpsborg.

Tok revansje (Innebandyavisen.no)

Spennende til siste minutt
Siste perioden ble den beste for NOR 92. Laget måtte sjanse mer fremover enn hva som hadde vært tilfelle i de to første periodene, noe som førte til at man i perioder klarte å sette Sarpsborg under press. Men Sarpingene forsvarte seg godt og holdt Tigers unna helt til det var spilt 12.56 av sisteperiode, da fikk endelig Simen Bendiksen (Eirik Oseth) treff for hjemmelaget og 3-4! Herfra og ut satte hjemmelaget Sarpsborg under et heftig press og skapte flere store og gode sjanser, blant annet ble en ball reddet på målstreken. Etter 18.39 tok Tigers time-out og raskt ble Robin Kulpakko plukket ut av målet for at hjemmelaget skulle spille 6 mot 5 i sluttminuttet. Dessverre gikk ikke det helt som tenkt, vi mistet ballen til en Sarpsborg spiller som kunne trille den inn i det tomme målet med 29 sekunder igjen, og dermed måtte vi se oss slått denne gangen av Sarpsborg.

Redusering! Simen Bendiksen reduserte til 3-4, men nærmere kom vi aldri i søndagens oppgjør mot Sarpsborg.

Tabellen Eliteserien

NOR 92 trener Jørgen Becher kommenterte tapet mot Sarpsborg som følger: - I dag leverer vi en kamp som er helt midt på tre. De to første periodene får vi ikke helt tempo i beina eller i ballen. Det blir dessverre ikke den energiske måten vi ønsker og spille innebandy på. Uansett så skal gjengen ha bra tilbakemeldinger for at vi klarer og heve oss i tredje periode da gjelder som mest! Kampen kan faktisk ende opp i tre utfall til slutt der Sarpsborg drar det lengste strået. Vi ønsker og ta med oss en del momenter herfra også før Greåkerkampen til søndag.

Kampfakta NOR 92 - Sarpsborg

Tapet mot Sarpsborg gjorde at vi havnet hele 7 poeng bak dem og 5. plassen i Eliteserien, mens vi med seier hadde hatt full kontakt med kun 1 poeng opp. Vi tok dessverre ikke vare på denne sjansen, og dermed må vi fokusere på å forsvare 6. plassen vi innehar for øyeblikket.

Neste kamp blir mot Greåker neste søndag i Tindlundhallen. Her blir det muligheter for våre ivirige supportere å bli med spillerbussen, følg med på våre Facebook sider til neste uke for påmelding.