27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Nedrykksdrama

29.02.2020

Når Vålerenga i dag står på motsatt banehalvdel blir det et skikkelig nedrykksdrama for bortelaget.

Les hele saken »

Knepent tap i kampen om 6. plassen

23.02.2020

Vi ledet et godt stykke ut i 3. periode, men klarte ikke å forsvare ledelsen og muligheten til å kapre 6. plassen i Eliteserien mot slutten kampen.

Kampen om 6. plassen

22.02.2020

I ettermiddag møtes Gjelleråsen og NOR 92 i Lihallen i det som mest sannsynlig blir kampen om 6. plassen i Eliteserien.

Sprekk i siste periode

17.02.2020

Vi hadde ambisjoner om å gi Sveiva kamp i sesongens nest siste hjemmekamp, det sprakk som en ballong i siste periode...

Satser på å overraske mot de regjerende Norgesmesterne!

16.02.2020

Søndag ettermiddag er det de regjerende Norgesmesterne Sveiva som gjester Mjøndalshallen i sesongens nest siste hjemmekamp.

Fikk med oss en pinne, en fattig trøst.

06.02.2020

Vi scoret tre av de fire målene i kampen, men måtte reise hjem uten bonuspoenget etter at Fredrikstad vant på straffer etter at det sto 2-2 etter ordinær tid.