Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

En nær perfekt bortekamp!

12.03.2020

NOR 92 kom til NM kvartfinale 3 i Høyenhallen med en bra plan, denne førte oss veldig nære en kamp nr. 4 i Mjøndalshallen...


Nære seier! NOR 92 var svært nære en "oddsbombe" i Høyenhallen i går kveld, men falt i undertall i sudden death.
 
Nær perfekt!
NOR 92 kom til Høyenhallen og bortekampen i NM kvartfinale 3 med en klar og god plan. Gutta la seg kompakt og lavt i banen og lot Tunet trille ballen rundt som de ville de stedene på banen som var ufarlige. Når de gul/lilla forsøkte seg inn i "slottet" tettet vi effektivt igjen. Samtidig var vi hete på å ta kontringene rask og agressivt da de rette sjansene bød seg. NOR-gutta fikk også sjansen på en kontring og benyttet anledningen til å ta ledelsen 1-0 da Simen Bendiksen (Didrik Ripel) satte ballen direkte inn bak Oscar Agnarsson i Tunet målet etter 09.49 av matchen. Etter dette jevnet kampen seg ut noe i ballinnehav og vi hadde også våre sjanser til å øke, blant annet i slutten på perioden da vi fikk sjansen i overtall i ca. 50 sekunder før periodepausen. Det ble med vårt ene mål i de første tjue minuttene og vi kunne være relativt fornøyd med dette.
 
Kampfakta Tunet - NOR 92


Solide defensivt! Alle NOR-gutta gjorde en formidabel innsats og hold målet rent helt til vi hadde passert 35 minutter.

Fortsatte i samme sporet i midtperioden
De første 1.10 av midtperioden hadde vi fortsatt overtallsspill, men klarte ikke å omsette det i ytterligere scoringer. Men det skulle ikke gå lenge før vi fikk sjansen på straffe. Philip Kämpe ble taklet i bakken i god posisjon foran Tunet målet og Jørgen Becher skulle forsøke å overliste Agnarsson i Tunet buret. Det gjorde han helt glimrende og dermed 2-0 til oss etter 02,43 av midtperioden. Etter dette ble kampbildet mye likt det vi så i første halvdel av 1. perioden hvor Tunet hadde mye ball og vi var smarte og blokkerte det som kom eller så tok Robin Kulpakko greit av seg resten av skuddene. Vi hadde også våre sjanser, men flere mål ble det ikke før Tunet reduserer til 1-2 etter 15.16 av perioden. Fakta er at vi ikke slapp til Tunet med en scoring i kampen før vi hadde passert 35 minutter, vi tipper det var første gangen denne sesongen? Etter dette ble det ikke flere scoringer på noen av lagene og vi går til andre pause med 2-1 ledelse til oss! Et lite sjokk for kun 62 tilskuere som hadde våget seg til hallen i disse Korona tider.


Bunnsolid! Robin Kulpakko sto en bunnsolid kamp med en redningsprosent på hele 86%!
 
Spennende avslutning
Kunne vi virkelig lage en skikkelig "oddsbombe" mot storfavorittene Tunet på bortebane denne onsdagskvelden? Det var spørsmålet de blå/hvite på tribunen stilte seg før vi tok fatt på den tredje perioden. Gutta fikk den verst tenkelige starten på perioden da Tunet utlignet til 2-2 kun etter 2 minutter. Men her var det ikke snakk om å vike seg ned, gutta kjempet på videre og skaper mye de neste 8-9 minuttene av perioden. Men så halvveis ut i perioden er det Tunet som noe heldig får ballen inn bak Robin Kulpakko og de er for første gang i ledelsen i kampen. Var det kjørt for oss? Neida! En time-out og vi kjemper videre. Men så får vi en utvisning etter 13.39 og da tenkte vel de fleste i hallen at nå avgjør Tunet til sin fordel. Men neida, vi jobber knallhardt i undertall og holder bra unna, og da 6 sekunder gjenstår av undertallspillet kontrer vi. Plutselig er Philip Kämpe alene igjennom med Agnarsson og gjør ingen feil! 3-3 etter 15.33 av sisteperioden og vill jubel i NOR-leiren! Det var også faktisk det siste som hendte i kampstatistikken før dommerne bestemmer seg for å gi Axel Wallin en 2 minutters utvisning for hardt spill i periodens siste sekund (avventende). For å si det mildt, de i blått og hvitt var i harnisk av denne avgjørelsen som også skulle vise seg å bli kampavgjørende. En utvisning i siste sekund av full tid i NM kvartfinale skal være krystallklar, det var ikke denne!!!


Mål! Philip Kämpe setter 3-3 rett før slutt i full tid og skaper nytt håp for seier.
 
Avgjort i sudden
Vi er nære på å holde unna i undertallsspillet, men dessverre finner Tunet en åpning i vår oppstilling og setter seriersmålet i sudden kun 21 sekunder før vi blir fulltallige til en enorm stor skuffelse for spillere og trenere i NOR 92. Oppsummert gjør vi tre fantastiske matcher mot Tunet i denne kvartfinale serien. To av disse på bortebane og i alle kampene er det spenning helt til sluttminuttene. INGEN utenom oss hadde trodd det i forkant av disse kampene og det skal vi ta med oss som motivasjon foran neste sesong, vær sikker! All honnør til gutta for vel utført arbeide og takk til alle dere som støttet oss fra tribunene! Neste sesong håper vi dere blir enda flere. En for alle - alle for NOR!

Pedersen sendte Tunet videre (Innebandyavisen.no)
 

Mye positivt! Eirik Oseth og Robin Kulpakko kan på tross av tapet glede seg over en sterk avslutning på sesongen!
 
Sesongen slutt i dag?
Etter de siste dagers hendelser med utviklingen av Korona viruset kan dette fort ha vært den siste kampen som blir spilt i Norge denne sesongen. I går varslet Håndballforbundet og Ishockey forbundet at de avslutter sesongen og kansellerer alle gjenværende kamper. Det kom også i går meldinger om at flere innebandyklubber velger å avslutte alle treninger og kamper for sesongen på eget initiativ. Følg med utover dagen for mer info fra myndigheter, forbund og fra oss!



  •