2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

06.03.2020

Det ble spennende helt inn i Høyenhallen i går kveld da NOR 92 ga Tunet kamp til døra!

Bra laginnsats! NOR 92 sto opp mot Tunet i den første NM kvart´n på bortebane i går og det ble jevnt hele veien.

Drømmestart!
NOR 92 kom til Høyenhallen med ambisjoner å revansjere innsatsen fra seriekampen tidligere i sesongen. Helt klart var nøkkelen til suksess at man skulle fremstå som et LAG som kjempet for hverandre og dette skulle vise seg å bli en helt annen kamp enn hva tilskuerne fikk se da hjemmelaget "pisset på" oss tidligere i sesongen. Allerede etter 19 sekunder viste gutta at de viste alvor. Junioren Philip Kämpe sender oss i føringen med 1-0 etter å ha blitt spilt frem av en annen junior, nemlig Jakob Grøstad og vi hadde fått en drømmestart på kampen. Etter dette forsøkte Tunet og kjøre på med sitt sedvanlige tempo, men våre gutter spilte godt og disiplinert i vår defensiv og gjorde det vanskelig for Oslo-gutta. Kampuret skulle faktisk passere 15 minutter av perioden før Tunet fikk sin utligning og 49 sekunder før periodepausen fikk de også med seg ledelsen inn i garderoben til første pause.

Kampfakta NM kvartfinale 1

Utvisninger avgjorde
Vi startet også friskt i midtperioden, men Tunets målvakt holdt unna denne gangen. Så etter drøye 2 minutter av perioden får vi vår første utvisning, noe som ga Tunet en mulighet til å øke sin ledelse, noe de også gjør da det står 3-1 på tavla etter spilte 03.31 av perioden. Etter dette har begge lag sine sjanser og det er bra tempo i kampen. Surt for oss var det da det var Tunet som fikk uttelling på en av sine sjanser og ikke oss da det var spilt drøye 11 minutter av oppgjøret og 4-1 til Tunet. Lysere ble det ikke da vi igjen får en utvsingen for slag, Tunet tar muligheten i overtall og øker til 5-1 etter 14.49. Da tok vi time-out og samlet troppene! Det ga resultater, vi hindret nye scoringer fra hjemmelaget og etter 18.22 setter fortjent Philip Kämpe (Kristian Becher) sin andre nettkjenning for kvelden og dermed 5-2 som også står seg til pause.

Sto opp bra! Eirik Oseth og NOR 92 gjorde en bra match mot Tunet i Høyenhallen i den første kvartfinalen.

Tunet fikk kjempe for seieren (Innebandyavisen.no)

Spennende avslutning
Vi måtte selvfølgelig ut å jage Tunet i siste periode. Tunet var nok fornøyde med resultatet da de forsøkte å dra ned tempoet i kampen, mens det var vi som skapte sjansene i den siste perioden. At Tunet i periodens første 18 minutter kun hadde to skudd på vår sisteskanse Robin Kulpakko forteller det meste. Vi på vår side har hele 10 avslutninger på Tunet´s målvakt Oscar Agnarsson som holdt unna helt til det gjensto snaue 4 minutter av kampen, da setter Philip Kämpe sin tredje for dagen etter pasing fra Antti Suoraniemi og det er full fyr i kampen! Vi kjører på mot slutten og presser Tunet, men plutselig dukker Eliteseriens toppscorer Ole Martin Skau Jansson opp og scorer sitt første mål for kvelden kun 1.45 før sluttsignalet med en matchvinnende scoring. Vi gjør et siste forsøk mot slutten, men det gikk som det noen ganger gjør når man tar ut målvakten, Tunet setter 7-3 i åpent mål og tar med seg seieren i den første kvartfinalen i egen hall.

Het! Philip Kämpe var het og scorte samtlige mål for NOR 92 i torsdagens match.

Ny sjanse på mandag!
NOR 92 reiste hjem tross tap med fornyet selvtillit etter en bra match mot Tunet i Høyenhallen. Dette er noe å bygge videre på og klarer vi å gjenskape mye og det som var bra i første kampen, luke bort de småfeila og unøyaktigheten, samtidig som vi øker ett hakk til på tøffheten, ja da skal Tunet få merke tøff motstand når lagene på nytt barker sammen i Mjøndalshallen på mandag!

Til denne kampen har vi lyst til å skape en skikkelig NM fest i hallen! Derfor har vi gleden av å invitere samtlige spillere i junioravdelingen med 2 foretatte pr. spiller til å heie frem våre gutter helt gratis. Forutsetningen er at spillerne stiller med NOR 92 drakt og at de foresatte har på seg en blå genser. NB! Vær ute i god tid så vi slipper kø ved billettluka da det blir folksomt på denne kampen ☺