27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Surt tap...

09.03.2020

Vi ledet 5 minutter ut i siste periode og hadde straffe på stillingen 5-5, men det ville seg ikke! Onsdag er det ut i "krigen" igjen!

Høy temperatur! Det var tidvis høy temperatur da NOR 92 og Tunet barket sammen i Mjøndalshallen.

Bra start!
Innledningen på kveldens kamp var preget av to lag som ville angripe og det var bra tempo i matchen. Begge lag hadde sine sjanser i innledningen og vi fikk sjansen i overtall etter snaue 7 minutter, men Tunet forsvarte seg godt! Så etter snaue 12 minutter smeller det skikkelig utpå banen. Uten å nevne navn, men spilleren som startet det hele slapp unna utvisning, det gjorde ikke Eirik Oseth (2 min. for gjentatte forseelser), Kristian Becher (5 min. for hardt spill) og Henrik Fredriksen (5 min. for hardt spill). Dermed ble det først spill 4 mot 3 for Tunet uten at Tunet her skapte all verden. Det gjorde imidlertid vi med kun 3 spillere på banen! Etter 13.29 tar vi ledelsen 1-0 da Linus Söderblom ble satt opp av Antti Suoraniemi. Etter 15.13 av perioden får vi nok en utvisning, denne gangen er det målscorer Söderblom som må sone 2 minutter for holding og Tunet får en ny sjanse i overtall. Denne gangen lykkes de bedre og etter 15.52 av perioden utligner de til 1-1. Men vi var hete i kveld og det var ikke ufortjent da Philip Kämpe (Axel Wallin) for fjerde gang i kvartfinaleserien mot Tunet setter 2-1. Dessverre sover vi litt mot slutten av perioden og da er ikke Tunet vonde og be, 2-2 som står seg til første pause.

NM 2020

Mål! Linus Söderblom gratulerer Philip Kämpe med en ny nettkjenning mot Tunet.

Jevn også i midtperioden
Det var Tunet som kom best i gang i midtperioden da de tok ledelsen etter 02.16. Men vi var farlige i hele perioden og etter 14.29 "broderer" Eirik Oseth (Linus Söderblom) seg igjennom Tunet forsvaret og setter 3-3 til stor jubel fra mange av de 284 tilskuerne i Mjøndalshallen. Etter dette var Tunet det førende laget og skapte de fleste sjansene. Uttelling fikk de etter 18.51 da de tar ledelsen med 4-3, en ledelse de tar med seg i garderoben foran den tredje perioden.

Kampfakte NM finale 2

Full fyr i teltet!
Siste periode var ikke mer enn snaue tre minutter gammel da Philip Kämpe blir kastet igjennom av Robin Kulpakko og iskaldt setter unggutten 4-4 og det er full fyr i teltet! Kun 6 sekunder etter utligningen pådrar Tunet seg en 2 minutters utvisning for hardt spill og NOR 92 setter Tunet under press. Men på tross av flere gode forsøk får vi ikke ballen inn i målet bak Agnarsson i Tunetburet. Det skulle det imidlertid bli orden på og jubelen sto i taket da Simen Bendriksen (Jørgen Becher) sender NOR 92 i ledelsen etter 05.01 av sisteperioden. Dessverre fikk vi ikke beholde ledelsen i mer enn drøye halvannet minutt før Tunet utligner til 5-5. Etter dette står kampen og vipper og det er bra "trøkk" fra tribunen. Så etter 08.17 får vi en gylden mulighet da vi får straffe. Dessverre klarer ikke en ellers så sikker Axel Wallin å overliste Oscar Agnarsson i Tunetmålet. Spenningen er til å ta å føle på i sluttminuttene, begge lag har sine sjanser til å avgjøre og publikum begynner å forberede seg på "sudden death". Men så, litt ut av ingenting får Tunet en sjanse de ikke lar gå fra seg, setter 6-5 med 3.28 igjen av kampen. NOR 92 tar time-out, senere forlater Robin Kulpakko NOR-målet for at vi skal få spille 6 mot 5 mot slutten, men dessverre klarer vi ikke å få inn en utligning og dermed vinner Tunet den andre NM kvartifnalen med 6-5. Et surt tap...

Holdt unna. Tunet demmet opp mot slutten og kunne ta med seg seieren i den andre kvartfinalen mandag kveld i Mjøndalshallen.

Det er ikke over!
NOR 92 viste i den første NM kvart´n at vi ikke var noen kasteball og ga Tunet kamp helt til døra. Mandag kveld kunne vi med litt mere flyt tatt seieren i denne andre NM kvart´n. På onsdag må vi ta frem samme innsats og tøffhet som vi viste i denne kampen. Vi må være forberedt på at det blir en "krig" for å vinne den tredje NM kvart´n for å spille oss til en ny hjemmekamp i Mjøndalshallen førstkommende fredag. En gjeng med revansjesugne og småforbanna NOR-spillere reiser til Oslo på onsdag for å gi alt for å stoppe Tunet i den tredje kampen. Koste hva det koste vil innenfor hva som er lovlig. Vi håper mange av dere som var på plass i Mjøndalshallen i går også tar turen inn til Høyenhallen for å støtte oss der!

Jublet for scoring! Linus Söderblom noterte seg for 1 mål og 1 assist mot Tunet.

NOR 92´s beste. Målvakt NOR 92 viste at sluttspillsformen er i anmarsj og ble kåret som hjemmelagets beste mot Tunet.