27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Deilig med seier igjen!

04.11.2021

Gutta gjorde jobben i Gressvikhallen og kunne reise hjem med seier og 3 viktige poeng etter oppgjøret mot Slevik

Hattrick i comebacket! Philip Kämpe gjorde hattrick i sitt comeback for NOR 92 mot Slevik (foto: Glenn Selbo, NOR 92)

Jevn innledning på matchen
Publikum hadde knapt funnet sine plasser på tribunen i Gressvikhallen før hjemmelaget tok ledelsen med 1-0 etter kun 39 sekunder. Men det gikk ikke lange tiden før den hjemvendte Philip Kämpe også ga beksjed om at han også ville være med på leken, 1-1 etter 1.40 (uassistert). 5.08 ut i perioden var Slevik frempå på nytt og tok tilbake ledelsen med 2-1, noe som faktisk var siste gangen de hadde ledelsen i denne kampen. For etter 6,24 er det igjen Philip Kämpe som er frempå, nok en gang uassistert, og dermed sto det 2-2 på lystavla. Men vi ga oss ikke der, etter 13.36 er Kristoffer Bakke frempå med et "rakkarøkare" av et skudd til 3-2 hvor Slevik målvakten var sjanseløs. Men igjen kommer en ny utligning raskt, kun 40 sekunder tok det før det sto 3-3 på lystavla. Flere mål ble det ikke i en jevn periode i Gressvikhallen.

Mål! Jørgen Ripel setter 6-3 i overtall. Jørgen noterte seg for 3 poeng mot Slevik (1+2) (foto: Glenn Selbo, NOR 92)

Kampfakta Slevik - NOR 92

Dro i fra i midtperioden
NOR 92 gikk rett i strupen på Slevik i starten av midtperioden og uttellingen kom etter 7.15 da Axel Wallin (Jørgen Becher) fikk uttelling på et flott avslutning. Så brukte vi ikke mer enn 46 sekunder før Aleksi Järvenpää (Jakob Grøstad) styrer inn 5-3 og vi har fått en perfekt start på perioden! Etter halvspilt kamp pådrar Slevik seg en dobbeltutvisning. Det som kanskje burde vært en 5 minutters utvisning endte opp som først en 2 minutter og deretter en 2+10 minutter som ga oss muligheten til å spille overtall og reise fra i målprotokollen. Vi bruke 1.57 av den første utvisningen til å sette 6-3 ved Jørgen Ripel (Axel Wallin). Dessverre tok vi ikke sjansen på langt på vei å avgjøre kampen med ytterligere en scoring i overtall. Vi har ytterligere noen sjanser utover i perioden, men vi går til siste pause med 6-3.

Scoringsjubel! Axel Wallin har scoret og blir gratulert av Jørgen Becher og Kristoffer Bakke.

Tabellen Eliteserien

Spennende avslutning
Spørsmålet er om vi blir "for" forsikige i starten på siste perioden, for Slevik reduserer til 6-4 allerede etter 55 sekunder av perioden. Heldigvis så slår vi raskt tilbake da Philip Kämpe (Jørgen Ripel) setter 7-4 etter 1.40 av perioden. Så gikk det noen minutter før neste mål og det er det Slevik som står for da de reduserer til 7-5 etter 6.15 av perioden. Etter denne reduseringen får Slevik "blod på tann" og skaper flere gode muligheter før de reduserer på nytt til 7-6 etter 9.10 av perioden og lager ny spenning i kampen! Etter dette får vi summet oss litt igjen og skaper noen halvfarligheter før vi endelig får uttelling etter 13.56 ved Aleksi Järvenpää (Jørgen Ripel). Slevik tar time-out etter denne scoringen, men klarer ikke å skape allverden og vi kan kontrollere inn til en viktig og deilig 8-6 seier!

- Nervepirrende da Slevik fikk besøk av NOR 92 (Innebandyavisen.no)

Seier! Gutta holdt unna mot slutten og vant fortjent nok med 8-6 mot Slevik (foto: Glenn Selbo, NOR 92)

- Tre utroligt deilige poeng inn på kontoen og vi henger med de andre lagene! Vi gjennomfører store deler av kampen bra og får også uttelling bra offensivt. Men nå ligger alt fokus på lørdag! Fantastisk moro var det også at Philip Kämpe kommer inn direkte og bidrar,
oppsummerer NOR-trener Malcolm Schäfer til nor92.com

Vi vinner også skuddstatistikken i matchen med 25-23, vår bestemann kåret av juryen ble comeback mannen Philip Kämpe. Med denne seieren passerte vi både Slevik og Akerselva på tabellen og ligger på en 6. plass med 12 poeng etter 9 kamper.