27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Periodevis OK, men vi slipper inn for lette mål!

31.10.2021

Vi gjør i perioder en bra kamp og gir Tunet utfordringer, derfor er det litt skuffende at vi slipper inn litt for lette mål i denne kampen.

Les hele saken »

Tung treningsuke i forkant av oppgjøret mot Tunet

31.10.2021

Etter at ting stort sett har gått på skinner så langt i sesongen, har det vært en tung treningsuke for oss i forkant av søndagens oppgjør mot Tunet i Mjøndalshallen.

Velkommen til NOR 92 Juha-Matti Heinonen!

29.10.2021

Da det ble klart at en av våre tre målvakter allikevel ikke ble å finne i stallen kommende sesong, startet jakten på hans erstatter.

Viktig bortepoeng, men tapte bonuspoenget på straffer

24.10.2021

I kampen om en sluttspillplass ga uavgjort borte mot Sarpsborg et viktig bortepoeng, men vi skulle veldig gjerne også hatt med bonuspoenget hjem!

Ikke tap i Skjeberghallen siden 2016

23.10.2021

Lørdag ettermiddag møter våre gutter Sarpsborg i Skjeberghallen, en hall vi har gode erfaringer fra!

1. perioden ødela alt

21.10.2021

4-0 til hjemmelaget før det var gått 12 minutter ødela kampen for oss før den omtrent var kommet i gang.

6 poengskampene står i kø!

20.10.2021

I kveld reiser vi til Lihallen for å møte Gjelleråsen i en ny såkalt "6 poengskamp".

Jevn match med dramatisk avslutning!

11.10.2021

Det ble som forventet en jevn match mot Akerselva, men vi må innse at den var jevnt over svak i 58 minutter og 34 sekunder.

Nytt tett oppgjør i kveld?

11.10.2021

Det bruker å bli jevnt når NOR 92 og Akerselva barker sammen. I kveld er det klart for et nytt nervedrama!

Kreftene tok slutt

02.10.2021

Vi møtte et aggressivt Greåker lag og hang brukbart med i to perioder før kreftene tok slutt.

Vi må løfte oss til neste nivå!

01.10.2021

Når Greåker i kveld gjester Mjøndalshallen må vi levere en nær perfekt kamp for å kunne kjempe om seieren!