20212223242526
27282930

1. perioden ødela alt

21.10.2021

4-0 til hjemmelaget før det var gått 12 minutter ødela kampen for oss før den omtrent var kommet i gang.

0 poeng. Det ble et magert utbytte i gårdagens oppgjør mot GIF for Kristoffer Bakke og de andre NOR-gutta.

Grusom start!
11.33 ut i oppgjøret mot Gjelleråsen lyste det 4-0 på lystavla. Da blir det tungt å få med seg viktige poeng hjem. Dessverre så fikk vi den verst tenkelige starten på oppgjøret i Lihallen i går kveld og hele 5-1 sto det til Gjellerårsen etter den første perioden etter at Jørgen Becher (Axel Wallin) hadde pyntet litt på resultatet med sin 4-1 redusering. Når vi samtidig kun har 3 skudd på mål i perioden så forteller det at dette var langt fra godkjent.

Kampfakta Gjelleråsen - NOR 92

Bedre midtperiode
Etter å ha fått kommet til hektene i pausa kom vi bedre i gang i midtperioden og det var et selvmål fra hjemmelaget som gjorde at vi kunne reduserer til 5-2 etter 06.32 av perioden. 5-3 kom mindre enn tre minutter senere da Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) ga oss nytt håp med sin redusering. Men i stedet for at vi klarer å skape en skikkelig nerve i oppgjøret så er det GIF som legger på til 6-3 snaue 5 minutter før pausen. Etter 18.16 av midtperioden krymper vi igjen ledelsen til 2 mål og fatter nytt håp da Aleksi Järvenpää (Jonas Strand) reduserer til 6-4, noe som står seg til pausen. Skuddene viser også at vi var det farligste laget i denne perioden med et overtak på 12-5.

Utvisninger ødela i tredje
I starten på siste periode jakter vi på en ny redusering som vil skape usikkerhet og nerve hos hjemmelaget. I stedet får vi en utvisning som GIF utnytter til det fulle ved å sette 7-4 etter spilte 04.51 av perioden og motbakken ble enda litt brattere for vår del. Men vi har så langt denne sesongen vist vilje og evne til å tette luker mot slutten av kampene og hadde fortsatt håp. Men vi hadde knapt rukket å blitt fulltallige etter GIF scoringen før vi ryker på en ny 2-minutter. Denne gangen rir vi av utvisningen uten noen nye baklengsmål, men når vi halvveis i perioden ryker på nok en utvisning og må forsvare oss i to nye minutter begynner tiden å bli knapp. Dessverre kommer 7-5 reduseringen for sent, med kun 2.28 igjen av kampen setter Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) sin tredje nettkjenning for kvelden til 7-5, men flere mål blir det ikke og dermed må vi returnere hjem uten viktige poeng denne gangen. Ønskedrømmen var at vi hadde tatt med oss 3 nye poeng å hadde rykket fra lagene bak på tabellen, men slik ble det ikke. Den lille trøsten vi kan ta med oss er at vi vant skuddene totalt med 20-19, men det blir dessverre ikke poeng ut av det...

Tabellen Eliteserien

Vant trenerduellen
Som nevnt i forhåndssaken foran denne kampen var den litt spesiell for vårt trenerteam som møtte en tidligere trener kollega i Jonas Boväng. Dessverre for oss var det GIF treneren som gikk seirende ut av denne duellen. Det betyr samtidig at GIF nå puster oss i ryggen og truer vår sluttspillplass.

Malcolm Schäfer etter kampen: - Dagens kamp er noe vi raskt må glemme! Vi gir Gjelleråsen tre poeng ettersom vi ikke er med fra start. Når vi ikke er påkoblet er alle lag i Eliteserien bedre enn oss! Vi gjør en ok 2. periode, men så sitter vi i dritten med unødvendige utvisninger i 3. periode. Men vi vet alle sammen at vi kan gjøre det bedre enn hva som var tilfellet i går, og vi ønsker å vise det allerede på lørdag mot Sarpsborg. At vi har lært noe av dette og vil heve oss flere nivåer. Nå blir det tett rundt sluttspillstreken og vi trenger å ta nye poeng allerede på lørdag!