20212223242526
27282930

Jevn match med dramatisk avslutning!

11.10.2021

Det ble som forventet en jevn match mot Akerselva, men vi må innse at den var jevnt over svak i 58 minutter og 34 sekunder.

Dramatisk avslutning. Det ble dramatiske sluttminutter i kampen mot Akerselva, oppsummert var avslutningsminuttene beholdningen i kampen (foto: Innebandyavisen.no)

Nervøst eller slapt?
At det første skuddet på mål i denne kampen kom først etter 6.20 av den første perioden forteller om hvor upresist og svak denne perioden var fra begge lagene. Spillet bølget litt frem og tilbake, men som oftest ble angrepene avsluttet med en unøyaktig pasning eller et svakt plassert skudd. At vi vant skuddstatistikken klart i perioden var egentlig det eneste som var positivt.

Kampfakta NOR 92 - Akerselva

Enda svakere i midtperioden
Vi satt bare å ventet på at kampen skulle "ta av", men dessverre ble det bare enda svakere jo lengere kampen skred frem. Hva som var årsaken til dette må trenerne se nærmere på i løpet av den kommende treningsuka. Vi var svake, Akerselva var svake. Minst svake i midtperioden var kanskje Akerselva da de tok ledelsen med 1-0 etter 08.21 av perioden. Fortjent nok. Vi prøvde oss litt mot slutten av perioden, men det ble med forsøkene, flere mål ble det dessverre ikke og bortelaget ledet før de siste tjue.

Tilbake! Eirik Oseth har vært satt ut av skade helt siden seriepremieren borte mot Sandnes, i dag var han tilbake! (foto: innebandyavisen.no)

Tabellen Eliteserien

Stanget og stanget, men endelig smalt det på slutten
Vi skjønner godt at garderobedøra til hjemmelaget ble stengt i siste pausen for det som ble sagt der inne hadde 18 års grense. En velfortjent hårføner var kanskje det som skulle til? Vi gikk offensivt til verks i siste perioden, men på tross av flust med forsøk ble det nok en gang for unøyaktig og for mye løskrutt. Etter 08.38 mente Akerselva at det var nok og tok en time-out. Vi fortsatte å presse på, men så etter 11.17 ble plutselig en Akerselva spiller spilt gjennom og alene med Alexander Selbo i NOR-buret og gjorde ingen feil og sendte bortelaget opp i 2-0. Da så det helt bekmørkt ut i Mjøndalshallen. Mørket senket seg ytterligere da det kun gjensto 5.02 av kampen da  Aleksi Järvenpää ble sendt i fryseboksen med 2 minutter for liggende spill. Der og da så kampen fullstendig kjørt ut. Men vi gjorde en heroisk innsats i undertallet og holdt unna. 3.02 før slutt blir vi fulltallige og det er to mål opp til et trøstepoeng. Med 2.10 igjen av kampen tok NOR-trener Robin Ek time-out for å formidel et siste taktisk grep for et siste forsøk på å få med seg noe. Målvakt Alexander Selbo ut av målet og spill 6 mot 5. Så med 1.26 igjen på kampuret kom målet som løftet taket litt etter jubel fra de 122 fremmøtte i Mjøndalshallen denne mandagskvelden! 2-1 etter at Jørgen Becher (Axel Wallin) gir hjemmepublikum et ørlite håp om et trøstepoeng. NOR 92 vant tekningen etter reduseringen og ut av målet nok en gang med Selbo og fortsatt spill 6 mot 5. Axel Wallin slenger ballen på kassa og hvem andre enn kaptein Didrik Grøstad er det som dukker opp og pirker inn returen til 2-2 med kun 1.05 igjen av kampen! Dette ble det siste som skjedde etter full tid og dermed skulle det hele avgjøres på straffer.

Frem med hjertestarteren (igjen)
Det har vært mye neglebiting for publikum i Mjøndalshallen denne sesongen og mindre spennende skulle det ikke bli i kveld heller. På straffene så er det Akerselva som scorer en gang, to ganger og dermed ledet de 2-0 etter at begge lagene hadde tatt to straffer hver. Deretter stengte Alexander Selbo målet, mens Jørgen Becher og Axel Wallin scoret på hver sin straffe samtdig som Akerselva bommet på sine to neste og dermed sto det 2-2 før de to siste straffene. Akerselva bommer på sin, men Sebastian Kämpe er iskald og setter kampens siste straffe og dermed tar vi med oss 2 særdeles deilige og viktige poeng på en kveld som egenlig så helt fullstending kullsvart. Poengene var beholdningen og meget viktige! Gutta skal også ta med at de aldri ga opp, det er en viktig egenskap!

Dramatisk avslutning! Sebastian Kämpe avgjorde kampen med kampens siste straffe! (foto: Innebandyavisen.no)

- Thrilleravslutning da NOR 92 straffet Akerselva (Innebandyavisen.no)

NOR-trener Robin Ek oppsummerer kort kampen som følger: - Vi gjør en dårlig kamp og holder oss ikke til kampplanen vi la opp til og snakket om før kampen. Mange feil og lite bevegelse gjorde at vi lot Akerselva spille god innebandy mot oss, noe vi var redde for, men vi tar med oss ​​at vi kniper ekstra poengene og lader nå til neste kamp.

Bra match! Alexander Selbo hadde ikke alt for mange skudd mot seg i ordinær spilletid, men stenge buret på de siste straffene og bidro til poeng (foto: Innebandyavisen.no)

En plass opp
Vi avanserte med disse to poengene opp til en 6. plass på tabellen med 8 poeng etter 5 kamper. Det er vi OK fornøyd med, så får vi riste av oss prestasjonen med gode treninger med mye samhandlinger denne uka og ta lærdom av hendelsene foran neste kamp som er borte mot Gjelleråsen 20. oktober. Kan vi nå beholde en stort sett skadefri tropp og få trent sammen kan dette se lyst ut. Vi tar selvfølgelig også med oss at vi tar med oss 2 poeng i kveld på tross av at vi ligger under med 2 mål når 1.26 igjen av kampen. Vi er med!