20212223242526
27282930

Periodevis OK, men vi slipper inn for lette mål!

31.10.2021

Vi gjør i perioder en bra kamp og gir Tunet utfordringer, derfor er det litt skuffende at vi slipper inn litt for lette mål i denne kampen.

1+1 for Axel. Det ble tap for Tunet, men Axel Wallin var vår bestemann og noterte seg også for 1 mål og 1 asssist i matchen.

Fullt trøkk fra start!
Det var tydelig at begge lagene var interessert i å smelle til i dueller og forsøke å holde ett høyt tempo fra start. Det var Tunet som åpnet scoringene og tok ledelsen allerede etter 2.51 av perioden. Vi kjemper på videre og etter 6.12 er det Eirik Oseth (Didrik Grøstad) som fortjent utligner til 1-1! Så får vi etter snaue 7 minutter kampens første utvisning og den benyttet Tunet godt og tar ledelsen 2-1 etter 8.19. Deretter gikk det mindre enn to minutter før det sto 1-3 på lystavla etter det som føles ut som et mål vi burde forhindret. Men vi holder bra trøkk i spillet og får sjansen i overtall etter halvspilt periode uten at det ga tellende resultat. Men så etter 13.34 av perioden får vi fortjent nok trykket inn en redusering til 2-3 etter at Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) hadde vært frempå. Mot slutten av perioden slipper vi til Tunet ved ytterligere to anledninger som igjen føles at vi slipper inn for enkle mål og dermed 5-2 til bortelaget etter den første perioden selv om vi trykket bra på mot slutten av perioden.

Kampfakta NOR 92 - Tunet

Bedre midtperiode
Vi kommer ut i midtperioden med ønske om å jevne ut stillingen i målprotokollen, men allerede etter 1.24 får Tunet straffe. Den normalt så sikre Ole Mossin Olesen klarer ikke denne gangen å overliste Juha-Matti Heinonen. Men det skulle ikke gå mer enn snaue to minutter før vi igjen må spille undertall og her får Tunet nok en gang uttelling da de øker til 6-2 etter 3.52 av perioden. Etter dette viser vi moral og står bra opp og får også betalt da Axel Wallin (Kristoffer Bakke) etter 8.18 av perioden setter 6-3! Etter velger Tunet og bytte målvakt og setter inn Nicholay Halvorsen da de sannsynligvis lukter faren. Etter dette bølger kampen frem og tilbake med sjanser til begge lag. Kampen lever og publikum er med! Så etter 16.47 har bortelaget all den tur som ofte ett topplag har, en pasning finner veien inn i målet via en fot hos en av våre backer, og dermed vinner Tunet perioden 2-1 og kan gå til siste pause med en 7-3 ledelse.

Tabellen Eliteserien

Vi gir det en sjanse i tredje
I tredje perioden gir vi alt i et forsøk på å hente inn Tunets 4-måls ledelse. 2.10 ut i perioden pådrar Tunet seg en utvisning og vi benyttet denne muligheten til å redusere da Kristoffer Bakke (Axel Wallin) setter 4-7 etter 4.01 av perioden. Men i stedet for å nærme oss ytterligere slipper vi Tunet til med 8-4 og da begynner det å se vanskelig ut. I de neste snaue ti minuttene av perioden bølger spillet frem og tilbake med sjanser til begge lag, men da Tunet setter 9-4 med 4.42 igjen på kampuret så er det definitivt slutt. Etter en time-out prøver vi oss allikevel med å ta ut Heinonen og spille 6 mot 5, men det endte dessverre med 10-4 til Tunet. 25 sekunder før slutt fastsetter Tunet sluttresultatet til 11-4, men resultatet mener vi ikke avspeilet et kampbilde hvor vi i lange perioder skapte trøbbel for serielederne. Så må vi analysere hvorfor litt fir mange av baklengsmålene så ut til å være litt for enkle.

Malcolm oppsummerte kampen mot Tunet som følger: - Vi gør en helt OK kamp, vi er inne i en prossess og det eneste som ikke føles OK er at de får gjøre flere mål på grunn av samme feil hos oss. Ellers så syntes jeg vi gjør en bra kamp og vi er på god vei til å bli et lag man kan regne med. Nå er alt fokus rettet inn mot onsdagens kamp mot Slevik!