20212223242526
27282930

Treg start - godkjent avslutning ga 3 poeng mot Fredrikstad

25.09.2021

Vi fikk en særdeles treg start på kampen mot Fredrikstad, men heldigvis klarte vi å heve oss utover kampen og i siste halvdel viser vi litt av det vi er gode for.

Poengene varmet! På tross av en treg start på kampen får vi samlet oss og kunne reise hjem med 3 velfortjente poeng.

Ikke mye å skrive hjem om!
Første perioden i oppgjøret mot Fredrikstad var alt annet enn publikumsvennlig. Lite sjanser, mange feilpasninger og generelt lite flyt hos begge lag gjorde at vi faktisk ikke fikk en eneste scoring de første tjue minuttene. Dette på tross av at vi fikk tildelt straffe etter drøye 7 minutter, men ellers så sikre Axel Wallin klarte ikke å overliste Fredrikstad målvakten ved denne anledningen. Det eneste som skjedde utover dette var at vi ble tildelt noen utvisninger, blant annet en 5 minutters utvisning etter at Kristoffer Bakke viste muskler litt for nær rinken og da Fredrikstad spilleren havnet oppe på sekretariatbordet som sto vel nære banen, så det nok styggere ut enn det var. Uansett, vi red av det første minuttet i undertall før pause, men måtte starte de fire første minuttene i undertall i midtperioden.

Tøft for Fredrikstad mot NOR 92 (Innebandyavisen.no)

Litt bedre midtperiode
Mye måtte gå galt i kampen om midtperioden skulle bli like hendelsløs som den første perioden ble. Heldigvis tok kampen seg opp sakte, men sikkert. I undertall tar vi ledelsen etter 1.18 av perioden da Aleksi Järvenpää (Sindre Sukkestad Gulbrandsen) scoret. Vi holder unna resten av undertallsspillet, men etter 7.20 utligner hjemmelaget til 1-1. Men vi slo raskt tilbake da Kristoffer Bakke (Didrik Ripel) sendte oss opp i 2-1. Etter drøye halvspilt periode utligner Fredrikstad på nytt, men igjen slår vi raskt tilbake da Kristoffer Bakke (Axel Wallin) kun 35 sekunder senere sender oss på nytt i ledelsen med sitt 3-2 mål. Etter 14.22 av perioden så det ut som vi skulle klare å rykke fra da Jørgen Ripel (Sebastian Kämpe) satte 4-2, men dessverre rotet vi det til for oss selv i egen sone og ga Fredrikstad en mulighet som de takket og bukket for og dermed ledet vi 4-3 før de siste tjue.

Tabellen Eliteserien

Klart best i 3. perioden!
I siste periode så vi tydelig allerede fra start at vi hadde bestemt oss for at nå var det på tide å gi jernet. Men før det løsnet skikkelig var det Fredrikstad som utlignet til 4-4 etter 6.32, før vi etter 7.11 tar tilbake ledelsen da Aleksi Järvenpää (Jørgen Ripel) sendte oss opp i 5-4. Etter dette så vi oss ikke tilbake, 6-4 etter 10.24 da Kristoffer Bakke (Axel Wallin) scoret sitt tredje mål for dagen, 7-4 etter 12.01 ved Didrik Grøstad (Sebastian Kämpe), 8-4 etter 15.13 ved Jakob Grøstad (Jørgen Becher) og 9-4 etter 15.30 ved Sindre Sukkestad Gulbrandsen (Markus Hegnes Hansen), før vi hjalp Fredrikstad helt på slutten med et selvmål som fastsatte sluttresultatet til 9-5.

3-målsscorer. Kristoffer Bakke noterte seg for tre nettkjenninger i matchen mot Fredrikstad.

Kampfakta Fredrikstad - NOR 92

NOR 92 trener Malcolm Schäfer's korte oppsummering var som følger etter matchen: - En utrolig deilig seier, vi får ta med oss ​​Boxplay og Powerplay som var mye bedre i dagens kamp og at vi scoret ni mål. Nå er det fullt fokus på morgendagens kamp mot Harstad!

Kaptein Didrik Grøstad sa følgende til nor92.com etter matchen: - Litt passiv start på kampen der det offensive ikke satt, men mye innsats. 2 perioden starter med godt undertalls spill! Gir en boost til hele gjengen og vi får etterhvert også litt mere flyt i det offensive spillet. 3 perioden går vi ut å kjører en bra periode der vi klarer å drepe kampen mot slutten. Deilig start på hælja! Om morgendagens hjemmepremiere mot Harstad sier Didrik: - Kampen i morgen blir nok hakket tøffere enn i dag! Men med seier i dag så går vi til denne kampen med en god følelse. Hadde vært veldig godt med 6 poeng denne helga etter den svake serie åpningen vår mot Sandnes. Vi kommer til å gi alt i hvert fall!

I morgen er det som tidligere nevnt hjemmepremiere i Mjøndalshallen kl. 15.00 etter to strake bortekamper i innledningen på sesongen: