27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Dårlig start, men sterkere avslutning ga et viktig poeng.

13.02.2022

Vi kom dårlig ut mot Akerselva i lørdagens kamp i Grefsenhallen, men avsluttet sterkt nok til at vi plukket med oss et viktig poeng i kampen om en sluttspillplass!

Variert. Svak start, bedre avslutning holdt til uavgjort etter full tid mot Akerselva.

Tung start
Etter den knallsterke innsatsen mot Greåker, hadde vi gode forhåpninger i gårsdagens bortekamp mot Akerselva at den gode trenden skulle fortsette. Vi sto med 3 seire og et knepent ettmålstap på de fire siste kampene og kom til dette oppgjøret med en god følelse. Spørsmålet er om vi gikk i den eldgamle fella av å ikke være 100% påslått fra start? Etter en litt avventende start på kampen så tok Akerselva ledelsen 1-0 etter drøye fem minutter. Bedre ble det ikke da hjemmelaget økte til 2-0 etter 08.53 og 3-0 etter halvspilt periode. Resten av perioden handlet det meste om Akerselva som fortjent kunne gå til pause med 3-0 og vant skuddstatistikken med 11-4.

Kampfakta Akerselva - NOR 92

Slo hardt tilbake i midtperioden!
Om Akerselva var best i de første tjue minuttene, var det ikke særlig tvil om hvem som var det beste laget i midtperioden! Kun 02.07 ut i perioden reduserer Axel Wallin (Sebastian Kämpe) til 3-1. Selv om Akerselva øker til 4-1 etter 06.51 av perioden og deretter 5-1 etter 09.44, kjørte gutta knallhardt videre og bombaderte Akerselvas bakre skanse med skudd. Etter 14.29 løsnet det endelig da Jørgen Ripel (Axel Wallin) reduserer til 5-2. 5-3 kom kun 20 sekunder senere, denne gangen var det Sebastian Kämpe (Philip Kämpe) som scoret. Så gikk det kun 1 minutt og 7 sekunder før vi nok en gang er frempå da Kristoffer Bakke (Jørgen Becher) fikset 5-4. En ellevill opphenting ble fullbyrdet da Axel Wallin (Kristoffer Bakke) reduserte til 5-5 med kun 16 sekunder igjen av perioden, samtidig som hjemmelaget pådro seg en 2+10 minutters utvisning.

Tabellen Eliteserien

Jevn avslutning, tap på straffer
Vi fikk sjansen til å spille 1,44 i overtall i starten på siste periode, men klarte ikke å score i dette overtallsspillet. Men vi kjørte på og i åpningsminuttene av perioden hadde vi et godt trykk mot Akerselva målet. Mot spillets gang tok nok en gang Akerselva ledelsen med 6-5 etter 06.27 av perioden. Deretter er det vi som forsvare oss i undertall etter at vi pådro oss en utvisning, men her holder vi unna og slår tilbake da Sebastian Kämpe (Philip Kämpe) setter sin andre nettkjenning for dagen og bringer balanse i regnskapet med sin 6-6 scoring etter 12.36. Etter dette så bølger spillet frem og tilbake, begge lag har sine sjanser og med 2.59 igjen av kampen så er det Akerselva som tar tilbake ledelsen. Vi tar umiddelbart time-out og skal ut å forsøke å redde ett poeng. Det lykkes! Med 1.16 igjen av kampen så er Axel Wallin (Jørgen Becher) frempå med sin 3 nettkjenning for dagen og sikrer oss uavgjort og et meget viktig poeng på en litt tung dag på jobben. I den påfølgende straffekonkurransen er Akerselva sterkest og får med seg bonuspoenget. Men for oss er ett poeng i nok en bortekamp meget viktig i kampen om en plass i NM sluttspillet.

Trener Malcolm Schäfer hadde følgende kommentar til nor92.com etter kampen: - En match med två ansikten. Första 30 minuterna ser man ett Nor92 som inte är med över huvudtaget och gör massa enkla misstag och låter Akerselva göra det dem är bra på. Minut 30-40 gör vi allting rätt och får dem ur balans och går ifrån 5-1 till 5-5 Tredje perioden gör vi delvis bra men sätt över 60 minuter ska vi vara glada att vi får med oss poäng med den insatsen vi gör idag. Nu blir det att bryta ihop och komma igen ny kamp på onsdag och då behöver vi ett stöd för att ta ytterligare ett kliv emot säkrad slutspelsplats.