2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Knallsterk borteseier mot Greåker!

05.02.2022

Vi har ikke slått Greåker siden 2009, men i går smalt det igjen i Tindlundhallen!

Knallsterk seier! Gutta klinket til mot serietoer Greåker i Tindludhallen i går kveld og slo storfavorittene Greåker.

Sterk 1. periode
Greåker tok kanskje programmessig ledelsen med 1-0 allerede før det var spilt 3 minutter, men vi skulle slå hardt tilbake! 1-1 kom etter 6.11 da Axel Wallin (Kristoffer Bakke) skapte balanse i regnskapet. Kun 43 sekunder senere var vi i ledelsen 2-1 etter at rollene var byttet om, Kristoffer Bakke etter pasning fra Axel Wallin. 11.31 ut i perioden er Bakke igjen frempå og sender oss opp i en 3-1 ledelse etter å ha blitt assistert av Jørgen Becher og vi har fått en drømmestart på kampen. Greåker reduserer til 2-3 kun 39 sekunder senere og flere mål ble det ikke i en hendelsrik periode.

I form! Kristoffer Bakke (nr. 91) viste form mot gamle lagkamerater i Greåker og noterte seg for to scoringer og en assist i 1. periode.

Kampfakta Greåker - NOR 92

Greåker snudde i midtperioden
Kun 44 sekunder ut i midtperioden så utlignet hjemmelaget til 3-3, men vi slo tilbake etter 5.32 av perioden da Jørgen Ripel (Jørgen Becher) kunne juble for scoring og 4-3 til oss. Men igjen slår Greåker raskt tilbake, kun 35 sekunder etter vårt ledningsmål står det 4-4 på lystavla i Tindlundhallen. Drøye midtveis i perioden og kampen tar Greåker tilbake ledelsen med 5-4 og da de får sjansen i overtall litt senere utnytter de muligheten og øker til 6-4 som også står seg til pause.

Scoring! Jørgen Ripel noterte seg for nettkjenning i midtperioden.

Bulldogs snublet på hjemmebane (Sarpsborg Arbeiderblad)

Knallsterk opphenting!
Etter 14 dager uten fellestreninger etter Korona utbruddet i troppen var det mange som var usikre på hvordan dette ville slå ut de siste 20 minuttene på bortebane mot en av seriens beste lag. Det skulle vise seg å gå veldig bra! Vi går ut og kjemper i hver duell og når mulighetene byr seg griper vi dem med begge hender. Sebastian Kämpe tok sin mulighet når han fikk den 7.24 ut i sisteperioden og alene med Greåker målvakten gjorde han ingen feil og reduserer til 6-5 etter assist fra bror Philip og dermed var det ny spenning i oppgjøret. Etter dette får ikke hjemmelaget særlig flyt på sitt spill, mens vi klinker til og utligner til 6-6 ved Axel Wallin (Jørgen Becher) med drøye 7 minutter igjen av kampen. Etter dette spikrer også vår bakre skanse Nicolai Sevlejordet igjen målet og sto forøvrig en meget sterk kamp med en redningsprosent på 81%. Etter vårt utligningsmål har vi en stor sjanse hvor vi ikke får ballen inn, men like etter fikser Axel Wallin (Jørgen Ripel) "biffen" da han hamrer inn 7-6 med 2 minutter og 11 sekunder av oppgjøret. Greåker tar ut målvakten etter dette, men vi spiller oppofrende og holder unna og dermed kan vi reise hjem med tre poeng og fornyet selvtillit. Vi er klare for forsettelsen!

Sjokkseier for NOR 92 mot topplaget (Innebandyavisen.no)

Matchvinner! Axel Wallin var het mot slutten av kampen. Først utlignet han til 6-6 før han ble matchvinner med sitt 7-6 mål.

NOR 92 trener Malcolm Schäfer oppsummerer det hele som følger: - En fantastisk kämpa seger emot Greåker, i första perioden gör vi verkligen allt rätt defensivt förutom två misstag som de straffar oss på och tar lägena offensivt. Andra perioden så viker vi oss lite och ger dem mer ytor och det ger dem ett tydligt övertag Tredje perioden så gör vi vår bästa period för säsongen och gör ett extremt bra försvarsspel och offrar oss för varandra. Ett extra plus till hela laget oavsett speltid så gör alla en fantastisk insats som ger tre poäng.